Mennyi az esélye, hogy nem lesz gond a sex során?
Barátnőmmel,már egy ideje együtt vagyunk.Ő már tapasztalt,de én még szűz vagyok,de ő ezt nem tudja és igazából nem is szeretném,hogy megtudja.Ő mindenképp koton nélkül szeretné csinálni,de nem hiszem,hogy jó ötlet lenne,de semmivel nem tudnám rávenni mert szerinte úgy "tökéletes".
Arra gondoltam hogy az első 10-15 percben kotonnal,s mikor már hozzászoktam a helyzethez,levenném.Ugye a kotonban már benne van a spermium ölő anyag,és ez egyértelműen egy része rajta marad a himvesszőn,miután levettem.Ez neki okozhat odabent valami gyulladást illetve akármi mást,illetve segít az előválladék termékenyképessége ellen?
Segítséget szeretnék kérni,nem azt hogy le csesszetek hogy milyen hülye vagyok. Kérlek aki tud,vagy volt ilyen helyzetben segítsen.
Több gyenge pont is van ebben a sztoriban.
Ha ő koton nélkül szeretné csinálni, csak akkor menj bele, ha szed gyógyszert.
Miért akarod az első 10-15 percben kotonnal? Mihez akarsz hozzászokni? Ha tényleg zöld az út a gumi nélküli szexhez, akkor sokkal jobban élveznéd koton nélkül.
Viszont ha te aggódsz az előváladék termékenyítőképessége miatt, mégis azt feltételezem, hogy a barátnőd nem szed gyógyszert. Ebben az esetben még a legvadabb álmaidban se jusson eszedbe gumi nélkül akár egy pillanatig is lenni. Nem, az, hogy 15 percet rajtad volt a koton, az egy darab spermát sem öl meg.
"a kotonban már benne van a spermium ölő anyag,és ez egyértelműen egy része rajta marad a himvesszőn, miután levettem"
Ha úgy gondolod, hogy az a minimális mennyiségű spermicid, ami a péniszedet marad, képes lesz elpusztítani abban a több milliliter ondóban található sokmillió spermium 100 %-át, és erre bízod a fogamzásgátlást, akkor vagy felkészülhettek egy abortuszra annak minden testi-lelki kövekezményével együtt, vagy kezdheted gyűjteni a pénzt a kisbabátok felnevelésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!