Elég durván felhajtottam egy padkára, csak az autó jobb oldala ment fel (jobb első és jobb hátsó kerék) Holnap indulok egy 600km-es útra, esetleg sérülhetett-e meg vmi belsőleg, lehet gond az út során? (mintha kicsit remegne az autó néha)
Figyelt kérdés
Gumishoz elvittem, gumik nem sérültek meg.2013. okt. 3. 09:09
1/6 anonim válasza:
Milyen autó, mennyivel mentél rá és hány cm magas padkára? Ezek kellenek azért. Egyébként vidd el futóműveshez is, hogy nézzen alá. De valószínű h nincs baj, csak beképzeled az eset miatt a remegést. Max a felni még kaphatott, azt majd javítani kell maximum azt kész. De egyébként ha akkora gáz lenne, az látszódna ne félj. Én felmart úton hülye fejjel 90-nel mentem még pár évvel ezelőtt és egy jó nagy szint különbséggel kiágaskodó csatornafedélnek, meg ugye a hozzá tartozó beton körül akármi szarnak mentem neki. Iszonyat nagyot ütött, de csak a felnit kellett centirozni mikor át tetettem a téli gumikat, akkor lett észre véve a gumisnál.
2/6 A kérdező kommentje:
Kia picanto az autó, olyan 25-el mehettem fel rá és olyan 10cm körül lehetett a padka.
2013. okt. 3. 10:35
3/6 anonim válasza:
Vidd el futóműveshez, mert egy ekkora ütéstől már simán elmászhatott a futómű!
4/6 anonim válasza:
Na hát attól lehet, hogy lett egy apró rendellenesség, de ne számíts drága dologra. Nem volt ahhoz elég nagy a sebesség. Mintha egy kátyúba mentél volna bele, abból meg minden autó kibír jó párat. Szerintem nem lett semmi baja, de azért menj el futóműveshez az út előtt biztos ami biztos.
5/6 anonim válasza:
Szerintem tévesen látjátok a dolgot.A kolega lehet hogy valós rázkódást érez,sok esetben ilyenkor szövetszakadás történhet,amit még szétszerelésnél sem biztos hogy könnyü észrevenni. Javaslomm a pótkereked legyen hadrafogható,esetleges vizsgálat föképp centirocás! -után egy darabig figyeld nem-e elkezd rázkodni, esetleg ujjal körbesimitani a gumi oldalfalát ,ugyanis némi rutinnal meg lehet érezni ha netalán megpattant valemelyik drótszál. Amugy veszélyes játék, durdefekt a vége.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, figyelni fogom. Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 6. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!