A teljesen sima gumi jó driftelésre?
Nem, nem igazából akarom, igazából egy játékban van erre lehetőség, és, lehet rosszul gondolom, de a teljesen sima gumi jobban tapad és ezáltal a drifteléshez ideálisabb lenne. Beírtam google-be hogy: "drift tyres" és dobott ki teljesem sima gumi képet, de bordázottat is.
Akkor most? :D
Nem nagyon értek a drifteléshez, de szerintem a driftnél nem az a cél, hogy minél jobban tapadjon, éppen ellenkezőleg.
Legalábbis szerintem.
Kettes, hogy érted azt, hogy a dízelnek lassabban forog a kereke???
A tapadàs viszont fontos, különben nevetségesen lassan haladsz a pályán. Inkább azt mondom, hogy a tapadás és a teljesítmény legyen összhangban.
A mintázat csak arra kell, hogy a gumi utcán is legálisan használható legyen.
"Kettes, hogy érted azt, hogy a dízelnek lassabban forog a kereke??? "
Fordulatszám. (Teljesítmény)
"A tapadàs viszont fontos, különben nevetségesen lassan haladsz a pályán."
A driftnek nem is az a lényege, hogy a lehető leghamarabb végigrohanj az adott szakaszon, vagy pályán. A driftben azt pontozzák, ha az autó a belső ívhez közel, de szépen tartja az autót. Ráadásul azt nem is veszik driftnek, ha az autó szépen csinálja, de alig "áll keresztbe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!