Ha 14 évesen még valaki szűz, az nagy gond?
Figyelt kérdés
Igazából a barátnőim még soha nem szekáltak vele, de néha kicsit részegen elejtenek megjegyzéseket, amik zavarnak: pl: mondtam neki, h nézd azt a pasit, erre ő ,,te úgyis az esküvődig vársz vele, nem? A másik pedig, hogy szinte hetente kérdezgetik, hogy megvolt-e már, meg amikor az ilyen élményeikről beszélnek, folyton kirekesztettnek érzem magam.2015. jan. 26. 18:56
1/18 CptTomato válasza:
Dehogy gond....sőt ma már inkább csoda! Keep up the good work!
F/27
3/18 anonim válasza:
nem tudom melyik a meghökkentőbb, hogy ezt valaki komolyan kérdezi, vagy az, hogy 14 évesen már egyáltalán részegek a gyerekek
4/18 anonim válasza:
teljesen normális hogy szűz vagy
5/18 anonim válasza:
15 vagyok, és én nem érzem nagy gondnak
7/18 Takacs Laszlo 15 válasza:
Nem Baj,de sajnos ez a normalis.Akkor veszited el amikor itt az ideje.
8/18 anonim válasza:
Igen nagyon nagy gond el sem tudod képzelni mennyire (szarkazmus)
Ne törődj velük nem gond sztem egy két évig még simán várhatsz vele, de csak ahogy érzed :)
9/18 Nemadnámmeg:S válasza:
Ne máááár ez anyiraa ahhj...
Tök normális, még bőven ráérsz, a barátnőiddel meg ne foglalkozz 14 évesen én még örömtáncot jártam ha odaértem a Spongyabob kezdetére. Bár most se vagyok sokkal idősebb :DD
10/18 anonim válasza:
Na szóval én is 14 vagyok és az osztályban még senki nem vesztette el és nem is szoktuk ezzel egymást csesztetni mi úgy gondoljuk majd, ha eljön az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!