Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha még 28 évesen is szűz...

Ha még 28 évesen is szűz vagyok soha nem fogom élvezni a szexet ha esetleg arra szánom magamat hogy elvesztem?

Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 09:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem nagyon csak pár randi
2015. jan. 25. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:

kérdező úgyse találod meg a tökéletest, főleg így kapásból nem.. ha alapból esélytelen neked bármi ami nem tökéletes.

Ezt csak ilyen trial és error módon tudod megtalálni, jobb esetben már az első kapcsolatod tökéletes lesz, de lehet az se máris az első randin. Ennek idő kell. Persze nekem tök mind1, csak VAGY akkor ok elfogadod hogy egyedül maradsz, nem érdekel az amit pl most kérdezel, azt ennyi, VAGY ne legyél ennyire válogatós,.

Mindkettőt lehet, csak akkor ne zavarjon vagy lepődj majd meg később.

2015. jan. 25. 12:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Számodra milyen a külsőleg és belsőleg is tökéletes férfi?

25F

2015. jan. 25. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:

27f

Vagyok. Meg nekem sem volt senkim, ... főleg a válogatós lányok miatt. Akarsz beszélgetni ?

2015. jan. 25. 22:54
 15/15 anonim válasza:
Hát tudod ha így válogatsz akkor meg is érdemled. :)
2015. jan. 26. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!