Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fáj ha elvesztem a szűzhártyám...

Fáj ha elvesztem a szűzhártyámat? Normális válaszok!

Figyelt kérdés

2014. jún. 19. 17:31
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és vérzik vagy nem ?
2014. jún. 19. 18:40
 2/7 anonim válasza:

Ez emberfüggő :)

Meg attól is függ mekkora a fájdalom tűrő képességed, hogy mennyire vagy nedves.

Nekem a barátom ujjazással vette el. nem vérzett enyhén feszített meg abban a pillanatban volt kellemetlen amikor átszakadt. De nem az az elviselhetetlen fájdalom, inkább olyan amire azt mondod hogy "Még!"... :)

2014. jún. 19. 18:44
 3/7 A kérdező kommentje:
aha én nagyon félek hogy fájni fog :))
2014. jún. 19. 19:01
 4/7 A kérdező kommentje:
és még azt hogy milyen a szex fáj?
2014. jún. 19. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
akkor ne szexelj, és nem fog fájni. vagy feküdj le apáddal
2014. jún. 20. 12:59
 6/7 A kérdező kommentje:
de vicces voltál ja és takarodj
2014. jún. 20. 13:18
 7/7 anonim válasza:

Első vagyok.

Ha vérzik se gondolj semmi "ömlésre vagy ilyesmi". Csak kicsit olyan mintha szivárogna. nekem az ujjazásnál elszakadt de nem vérzett az első együttlétnél pedig kicsit véres lett a gumi.

Hogy fáj e? Inkább feszít. De elviselhető és egyre kellemesebb..ezzel jár, ezt vonja maga után. meg függ a fájdalomtűrő képességedtől meg ahogy az első válaszban leírtam.

2014. jún. 20. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!