Fáj ha elvesztem?
Figyelt kérdés
Már sok mindenkitol kerdeztem de mindenki mast mondtott. Faj vagy sem?2014. ápr. 8. 11:33
1/6 anonim válasza:
rettenetesen fáj. egy égető érzést fogsz tapasztalni kb kerek 10 percig, és azt kívánod, hogy bárcsak a föld alá süllyednél, mert még az is jobb lenne, mint ez az érzés.
2/6 anonim válasza:
Ha egy cuki fiúval csinálod, aki figyel rád, és csókolgat, akkor nem!
3/6 anonim válasza:
Ha már nagyon akarod az elsőt akkor nem. Nekem se fájt. De ez mindenkinél változó.
4/6 anonim válasza:
Nem kötelezően. Van akinél egy villanásnyi kellemetlenség, van akinél kicsit égő feszitő érzés, van akinek kifejezetten fáj, és van akinek gyakorlatilag semmi.
Ez múlik az anatómiai sajátosságokon (mennyire erős a szüzhártya szövete, és mekkora, milyen alakú), a partnere mennyire figyelmes, óvatos, ügyes, mennyire vagy képes ellazulni, és felizgulni, (az idegességből fakadó elégtelen nedvesedést sikositóval lehet orvosolni, sőt elsőre mindig javaslom is a sikositót) stb... Szóval nem kötelezően.
5/6 anonim válasza:
1x elvesztettem 4ezer forintot néha még ma is fáj :(
6/6 xeniah válasza:
Mindenki mást mond, mert nem vagyunk egyformák. Van, akinek fáj, van, akinek nem. Van, akinek kevésbé, van, akinek nagyon. Életkor is befolyásolhatja. Talán kérdezd meg anyukádat, jó eséllyel hasonló anatómiai adottságaid vannak, így elképzelhető, hogy te is hasonlóan éled meg, mint ő annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!