Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meddig dughatom fel az ujjam...

Meddig dughatom fel az ujjam a barátnőmnek amikor ujjazom, hogy nehogy átszakitsam a szüzhártyát?

Figyelt kérdés
tudni szeretném, hogy nehogy az ujjammal vegyem el a szüzességét. kb hány cm? valaki egy képet a linkeljen be

2015. jan. 21. 16:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A szűzhártya közvetlenül punci bejáratánál van. Ne egy merev hártyát képzelj el, nagyon rugalmas és enm is hártyaszerű, kicsit vastagabb. Vérerekkel átszőtt. Minden szűzhártyán van egy pici lyuk. Előfordulhat, h az ujjad akadály nélkül becsúszik rajta, tehát nem sérül. De az is megtörténhet, h kicsit bereped és vérezni kezd, ám nem szakad át teljesen.

Teljesen csak a farkaddal tudod átszakítani.

31N

2015. jan. 21. 21:29
 12/20 A kérdező kommentje:

[link]

hát akkor ez mi?

2015. jan. 21. 23:29
 13/20 A kérdező kommentje:
én ugy tudtam, hogy a szüzhártya valahol egész felül van és ha azt átszakitom akkor már nem szüz. nem igy van? csak nem tudom, hogy mennyire van az fent. egyáltalán hány szüzhártya van?
2015. jan. 21. 23:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Basszus én már semmit sem értek annyi képet néztem!!-.- ha a szűzhártya a bejáratnál van, akkor az már át van szakitva a bárátnőmnek mert beledughatom az ujjam és van ott lyuk!
2015. jan. 22. 00:21
 15/20 anonim válasza:
A képeken amit néztél nincs lyuk? Na ugye :)
2015. jan. 22. 01:28
 16/20 A kérdező kommentje:
Dehát mindenkinek van ott lyuk
2015. jan. 22. 09:46
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, igen a képeken is jól látszik, h a bejáratnál van a szűzhártya és eleve van rajta lyuk, hiszen a hüvelyváladéknak és a menstruációs vérnek távoznia kell valahol. Az első szex alkalmával igazából ezt a lyukat, tovább tágítod, teljesen átszakítva ezzel a szűzhártyát.

Ez itt sztem az egyik legjobban értelmezhető kép. A szűzhártya nem belül a hüvelyben van, hanem kívül, valamikor arra szolgált, h védje a hüvelyt.

[link]

2015. jan. 22. 11:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Te semmit ne csinálj a barátnőddel, ha ennyire fogalmad sincs a dolgokról.

Előbb olvass utána, aztán állj a pettingnek.

2015. jan. 22. 15:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, neked tényleg nem kéne még csaj közelébe sem menned!
2015. jan. 22. 18:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Te akarsz ujjazni? Kackakc :D Nagyon homályos nálad minden.
2015. jan. 22. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!