Mikor vessem fel a barátnőmnek, hogy kezdjünk el szexuális életet élni?
Állítsd helyzet elé, hívd át hozzátok este, vagy ha egész napot együtt töltöttétek kérd meg menjen ki kicsit, meglepetés. Rakd körbe a szobát mécsesekkel gyújtsd meg, legyen csak az a fény, nyugi nem fog leégni a lakás :)
és hívd be, kezd el csókolgatni, érteni fogja a helyzetet. Ha belemegy itt az idő nála is, ha nem, akkor istenem, volt azért így is egy kis meghitt pillanatotok és csókolóztatok.
Kreativitás, ne beszélj, cselekedj!
Korán sosincs, amikor mindketten szeretnétek! Én pl barátnőmmel első napon lefeküdtem, sose hittem volna, de második kapcsolatom ilyen volt. Oké nem voltunk szüzek, de akkor is ez gyors volt.
Lényeg amikor úgy érzed itt a pillanat. Te mostanság szeretnéd? Akkor próbáld meg ez a romantikus estét, nyiss egy pezsit vagy egy bort amit szerettek, két pohár pluszba az asztalra. A szituáció adott, és kiderül a lány szeretné szintén vagy sem :)
De semmiképp se kérdezd
Előző is én voltam, még valami. Ne ronts ajtóstul a házba, első alkalom. Ne kezd taperolni, tényleg magát a romantikus hangulatot teremtsd meg, hogy érezze anélkül hogy hozzányúlnál, hogy ez az este más lesz, ha ő is úgy szeretné. Hidd el telesen másképp fog hozzáállni akkor ő is
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!