Mikor vessem fel a barátnőmnek, hogy kezdjünk el szexuális életet élni?
Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk, mind a ketten szüzek és első kapcsolatunk. Nagyon szerelmesek vagyunk, azonban Ő egy kissé félénk lány. Majdnem egy hónapja vagyunk együtt. Az lenne a kérdésem, hogy körülbelül mikor vessem fel neki, hogy kezdjünk el pettingelni , megismerni egymást? Nem akarom elsiettetni pont azért kérdezem, hogy ne ijesszem meg őt ezzel, milyen egyértelmű jelekre figyeljek amiből már tudhatom? Vagy üljek le vele simán beszélgetni erről?2015. jan. 11. 11:41
11/14 anonim válasza:
Egyszerűen erről nem kell beszélni ha szeretitek egymást, ez megtörténik, kár tervezni, csak elrontja a pillanatot.
12/14 A kérdező kommentje:
Meg igazából én is nagyon izgulok, mert nagyon szeretem és nem akarom semmivel elrontani a kapcsolatunkat.
2015. jan. 11. 12:18
13/14 Takacs Laszlo 15 válasza:
Szevasz kerdezo!Nekem volt egy 16 eves baratnom amikor en voltam 21,es nem kellett 2 het hogy elvegyem a szuzzesseget.A felenk lanyyoknak iranyitas kell,de legyel turelmes,viiszont kezd el,ha felbeszakit beszelgess bele,de folytatsd amibe bele kezdtel,es ha Mar felizgult:elegitsd Ki pettingel,ha kell tobbszor is.Ezek utan Mar o fogja akarni,es nyert ugyed van.A szopatassal vigyazz ne eroltetsd,csak probald ravenni hogy a makkot nyalogassa szopogassa,ne akarj mely torkot rogton,hagyni kell hogy hozza szokjon,de ha belejon...majd megtudod.
14/14 anonim válasza:
Az első alkalomnál szerintem magától jön.Ne tervezd,és ne ülj le vele beszélgetni,mert az szerintem csak még feszültebbé tenné.
Később viszont,amikor már nem csak 1x vagy párszor történt meg a dolog, igen is fontos megbeszélni szerintem,hogy ki mit szeret,mi okoz neki örömet stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!