Nem tudom betenni a barátnőmnek, miért?
Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok (22/f) de barátnőm(18) már nem , én vagyok a második férfi az életében. Oda került a sor hogy lefeküdjünk egymással de nekem ezt mindig sikerül meggátolnom önakaratomon kívül :/ Már zsinórban 3 vagy 4 sültem fel és ez egyszerűen annyira ciki,égő és olyan rosszul érzem magam emiatt hogy nem tudom mitévő legyek.Csók,puszi, enyhe nyak harapgálás,mell,bimbó simogatás,enyhe harapgálás minden játszik és az egész testét át puszilgatom ki is nyalom,megujjazom de egyszerűen nem tudom betenni neki ezek után sem. Mikor ujjazom akkor nincs gond ha egy ujjal csinálom de akkor is úgy érzem mintha "szorítaná" az ujjamat. 2 ujjal is próbáltam már de annyira szűk hogy nem igazán tudtam... :/ Cerkámról ne is beszéljünk mert ahogy próbálom betenni hol elsül vagy lankad szóval én már teljesen kivagyok és nem tudom mitévő legyek .Legközelebbi együtt létünkkor megbeszéltük hogy fogunk majd valamit inni hogy tudjunk ellazulni de ezen kívül semmi ötletem sincs hogy mitévő legyek, esetleg még valami camagrába vagy hasonlóba gondolkodtam hogy hátha vissza tudnám ezáltal az önbizalmamat nyerni és adna egy kezdő löketet de kétes származásún kívül nem találtam mást . Szeretném olyan emberek tanácsát,javaslatát kérni akik már jártak hasonló cipőben és kitudtak kerekedni ebből a helyzetből valahogy.2014. nov. 11. 09:26
1/6 Noydra válasza:
Nem veled van baj, ha 2 ujj sem megy be.
Szerintem.
Vagy nagyon szarul csinálod, de nem hiszem.
3/6 PearlDiver válasza:
1. pár órával akció előtt verd ki, így nem fogsz rögtön elsülni.
2. kérd meg a barátnődet, hogy behatolás előtt (mikor őt már felizgattad) szopizzon egy kicsit, így lelankadni sem fogsz.
3. ha a nyála elég akkor jó, de ha nem, használjatok síkosítót (babakrém is megteszi).
4/6 anonim válasza:
az a probléma, hogy a barátnőd képtelen elengedni magát. hiszen szorítja az ujjad is. így nem tud kellőképpen felizgulni, ezért tágulni sem tud. el kell lazítanod. nagyon sok előjáték, masszázs :) egyébként 2 korty pálinkát is jaavaslok.:) piával talán tovább is bírod.
21L
5/6 anonim válasza:
Akkor inkább tedd be a bankba, ott jobban kamatozik.
Persze akad olyan is, aki a párnája alatt tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!