Miért nem tudom betenni a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok (22/f) de barátnőm(18) már nem , én vagyok a második férfi az életében. Oda került a sor hogy lefeküdjünk egymással de nekem ezt mindig sikerül meggátolnom önakaratomon kívül :/ Már zsinórban 3 vagy 4 sültem fel és ez egyszerűen annyira ciki,égő és olyan rosszul érzem magam emiatt hogy nem tudom mitévő legyek.Csók,puszi, enyhe nyak harapgálás,mell,bimbó simogatás,enyhe harapgálás minden játszik és az egész testét át puszilgatom ki is nyalom,megujjazom de egyszerűen nem tudom betenni neki ezek után sem. Mikor ujjazom akkor nincs gond ha egy ujjal csinálom de akkor is úgy érzem mintha "szorítaná" az ujjamat. 2 ujjal is próbáltam már de annyira szűk hogy nem igazán tudtam... :/ Cerkámról ne is beszéljünk mert ahogy próbálom betenni hol elsül vagy lankad szóval én már teljesen kivagyok és nem tudom mitévő legyek .Legközelebbi együtt létünkkor megbeszéltük hogy fogunk majd valamit inni hogy tudjunk ellazulni de ezen kívül semmi ötletem sincs hogy mitévő legyek, esetleg még valami camagrába vagy hasonlóba gondolkodtam hogy hátha vissza tudnám ezáltal az önbizalmamat nyerni és adna egy kezdő löketet de kétes származásún kívül nem találtam mást . Szeretném olyan emberek tanácsát,javaslatát kérni akik már jártak hasonló cipőben és kitudtak kerekedni ebből a helyzetből valahogy.2014. nov. 10. 11:27
1/8 anonim válasza:
gondolom nem csak szűz vagy de "elmenni" sem mentél el...kérd meg a bnőd, hogy először cumizzon le, 5-10 perc pihi majd jöhet a szex! ;) valamint ha túl sok és hosszú az előjáték, az is okozjhatja az irreálisan hamar elélvezést...és ha isztok, csak bort és minőségit, de mértékkel! ;)
2/8 anonim válasza:
És ő is szokott téged kézzel vagy szájjal izgatni?
3/8 anonim válasza:
Izgasd fel alaposan.
Nyald ki a punciját pl. Meg kényeztesd sokáig, ne csak a punciját de az egész testét. Fedezd fel az erogén zónáit. Ha még így is szűk akkor sok sok síkosító és próbáld meg lassan betenni neki.
4/8 anonim válasza:
Hát haver probálj nem elsülni és nyomd be neki tövig had visítson
5/8 anonim válasza:
Erről nem a nőd tehet, hogy elsülsz.
Használj vastagabb óvszert, van, amelyikben van egy kevés érzéstelenítő is. Előtte legyen orális szex kielégülésig, aztán majd mehet a menet. Ha sportol rendszeresen, attól a PC izmai is erősebbek és ettől szűkebb.
6/8 anonim válasza:
Az első időkben segít, ha síkosítót használtok. A "betevést" meg hagyd a barátnődre. Sokkal jobban jársz úgy.
7/8 anonim válasza:
Ne s*ggbe akard mert az nem fog menni, amúgy szólj neki hogy tágítsa vagy faragd a pélódat
;)
8/8 anonim válasza:
Szeva! Figyu nekem full ugyanez volt. Veled egyidős vagyok. Bevettem egy fél kamagrát és onnantól már mindig ment a dolog magától. Csak egyszer kellett bevennem, azóta eltelt egy év és működik a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!