Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ideálus a szűz...

Szerintetek ideálus a szűz barátnőmnek a péniszméretem?

Figyelt kérdés
A párom szűz, de még én is. A péniszem 14-17centi hosszú és 5centi vastag.(A vastagság is vonalzóval mérve) Szerintetek ideális lenne a páromnak? Tudom, a méret nem számít, de félek, hogy fájni fog neki a vastagságom miatt. Előre is köszönöm!

2014. aug. 11. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Minimálisan mindenkinek fáj , nincs vastagsághoz és méretthez kötbe...

Ne akkard egyszere benyomni elég csak az elejét...

Senki nem halt még bele szüzesség elvesztésbe tudomásom szerint :D

18/L

2014. aug. 11. 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Most ha azt mondjuk hogy nem ideális akkor nem fogod megdugni?
2014. aug. 11. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Ideális. De valamennyire biztos fog neki fájni.

Nekem borzalmasan fájt, de mindenki túléli.

2014. aug. 11. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:

14-17? Mindig más?

Vastagságra: elég vastag, vonalzó helyett egyébként ajánlom, hogy egy madzaggal mérd meg a kerületét és oszd be 3.14-gyel.

Annyi a lényeg, hogy lassan és óvatosan csináld.

2014. aug. 11. 11:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen 14-17. Izgalomtól függően. Volt amikor pettingeltünk, és éreztem, meg gyorsan "Kimegyek wc re" Mondattal lemértem és 17.2volt. De amikor Csak kicsit vagyok izgatott, vagy fáradt vagyok akkor olyan 14-15körül és puhább is. De átlagosan 15körül. Nem kicsi vagy nagy egy lánynak? Elvileg aktus közben csak 8-10centi amit betesznek és ami számít.
2014. aug. 12. 02:14
 6/6 anonim válasza:
Vonalzóval hogy mérted a vastagságot??? 5 centit mértél?? huuu szétszakad a csaj xddddddddddddd hát az már egy redbullos méret vazze , szűz csajnak kiugrik a szeme.:-))) azt mérőszallaggal kell körbemérni és elosztani és úgy kapod meg a kerületét.
2015. jan. 19. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!