Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem tudom betenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem tudom betenni a barátnőmnek a cerkám?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel mind 2-en szüzek vagyunk de peting már volt köztünk a minap ugy döntötünk hogy lefekszünk egymással de nem tudtam beteni a szerszámot pedig nem olyan hatalmas 15 centi hosszú 4.8 vastag,ameddig probálkoztam 5-6 perc alatt elmentem segitsetek mit csináljak ,hogy végre be tudjam neki tenni ? 18 éves srác

...

2009. aug. 9. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Próbáld meg a tolladat, lehet az jobban csúszik!
2009. aug. 9. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

A lánynak nedvesnek kell lennie. Nehogy vizet vigyél és bekend, hanem izgasd fel rendesen és olyan csúszós anyag lesz "ott", na akkor könnyebb a betétel.

Vagy, ha nagyon izgul, lehet olyan is, hogy nem tudod betenni, mert annyira összeszűkül a hüvely és fájdalommal jár neki. Akkor valami lelki dolog van a háttérben, hogy még nem akarja, vagy benned nem bízik, bármi lehet.

Ne görcsöljétek agyon a témát és remélhetőleg helyre jön.

2009. aug. 9. 17:29
 3/9 anonim válasza:
37%
vágj le egy kicsit a végéből...:D
2009. aug. 9. 17:29
 4/9 A kérdező kommentje:
A sikosságal semmi baj lehet igazad van én is izgultam !!! A másik 2 arcnak köszönöm a beirásaitt !!!
2009. aug. 9. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
szex elött jácál 1 és utánna két ujjal és utána mikor már teljesen felizgult és átázott ako probáld be tenni!
2009. aug. 9. 17:41
 6/9 A kérdező kommentje:
ok
2009. aug. 9. 17:48
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Mert a csajszi is izgul és szorítja magát....nyugi ez nem lóverseny..először hosszabb előjáték kell ilyenkor és nyugi.

Ne kapkodjatok...idő van,lazulás lesz...eredmény is lesz:)

2009. aug. 9. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Szánj jó sok időt az előjátékra, izgasd fel rendesen, figyeld hogy nyugodt e, csak mikor ellazult akkor próbáld meg. Ha sikerül is gyengéden csináljad, ha nagyon fáj neki inkább hagy abba és később próbáljátok újra.
2009. aug. 9. 18:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. aug. 10. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!