Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tudom betenni a barátnőmnek a cerkám?
A barátnőmmel mind 2-en szüzek vagyunk de peting már volt köztünk a minap ugy döntötünk hogy lefekszünk egymással de nem tudtam beteni a szerszámot pedig nem olyan hatalmas 15 centi hosszú 4.8 vastag,ameddig probálkoztam 5-6 perc alatt elmentem segitsetek mit csináljak ,hogy végre be tudjam neki tenni ? 18 éves srác
...
A lánynak nedvesnek kell lennie. Nehogy vizet vigyél és bekend, hanem izgasd fel rendesen és olyan csúszós anyag lesz "ott", na akkor könnyebb a betétel.
Vagy, ha nagyon izgul, lehet olyan is, hogy nem tudod betenni, mert annyira összeszűkül a hüvely és fájdalommal jár neki. Akkor valami lelki dolog van a háttérben, hogy még nem akarja, vagy benned nem bízik, bármi lehet.
Ne görcsöljétek agyon a témát és remélhetőleg helyre jön.
Mert a csajszi is izgul és szorítja magát....nyugi ez nem lóverseny..először hosszabb előjáték kell ilyenkor és nyugi.
Ne kapkodjatok...idő van,lazulás lesz...eredmény is lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!