Meddig dughatom fel az ujjam a barátnőmnek amikor ujjazom, hogy nehogy átszakitsam a szüzhártyát?
Figyelt kérdés
tudni szeretném, hogy nehogy az ujjammal vegyem el a szüzességét. kb hány cm? valaki egy képet a linkeljen be2015. jan. 21. 16:06
1/20 anonim válasza:
Nem kell tövig és nem biztos hogy felérsz addig . Körkörösen is és fel le mozgasd az ujjadat felfedezésként . Azt is gyakorolja hogy rászorít az ujjadra .
2/20 anonim válasza:
Biztos sok kép kering erről a neten.
3/20 anonim válasza:
A szűzhártya közvetlenül a hüvelybemenetnél van, így nincs olyan, hogy nem ér fel odáig valakinek az ujja.
Az, hogy átszakítod, vagy megrepeszted-e a szűzhártyáját, egyrészt attól függ, hogy mekkora rajta a nyílás, másrészt attól, hogy mennyire rugalmas.
4/20 anonim válasza:
5/20 anonim válasza:
Nekem az ujjazás nem tudta átszakítani.
6/20 anonim válasza:
A szűzhártya jb. 3-4centire van. Ha finoman csilnálod, nem lesz baj, és a lány tudja jelezni, ha kellemetlen már.
A szűzhártya rendkívül tágulékony, rugalmas tud lenni.
8/20 anonim válasza:
bedughatod amennyire akarod..mivel azon egy lyuk van..valószínüleg a szűzhártyájának nem lesz semmi baja, főleg ha 1 ujjal csinálod.. nekem a barátom teljesen feltolta az ujját és olyan furcsán jó érzés volt..főleg amikor vadul mozgatta (igen, szűz vagyok még)
9/20 anonim válasza:
te...a szuzhartya egybol a bemenetnél van, ne mondd h ennyit nem tudsz...-.-
10/20 anonim válasza:
kulonben se tudod az ujjaddal elvenni, akármeddig dugod fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!