Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van még esélyem elveszteni a...

Benhb kérdése:

Van még esélyem elveszteni a szüzességem helyben, vagy kénytelen vagyok költözni? 17/F

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. Egy hete haverom rendezett egy házibulit, amire minden osztálytársamat, és barátomat meghívták, így én is mentem. Estére full gyatya-rottyon voltam és nekiálltam csajozni.

Nem is ez a vicces, hanem hogy sikerült is. (Bizonyára annyira csak nem voltam K.O., mert még mindig emlékszem rá.)

Biztos a csaj is bepiált. Mindegy. A lényeg:

Elkezdtünk táncolni. Pár perc múlva belesúg a fülembe, hogy menjünk fel a lépcsőn. Nem gondoltam bele, mondom mér'ne?

(Itt követtem el a hibát)

Bementünk haverom szüleinek a hálójába. A csaj lehúzta a farmerom.

Elfelejtettem, hogy már otthon valamiért felállt a farkam, így Apparatus módban elrejtettem.

A Csaj meglátta. Lefutott a alsó szintre. Elmesélte minden ott lévő embernek.

A szexnek annyi.

Ezért kérdem, hogy jobban teszem, ha költözöm, vagy próbáljam helyre hozni a dolgokat?

2015. jan. 18. 21:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
xDDDDDDDDDDDDDDD
2015. jan. 26. 22:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Uramisten, te beteg vagy, kedves kérdező.
2015. jan. 26. 23:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Gondoltam írok valami frappánsat, de szerintem kiégtem.
2015. jan. 26. 23:05
 14/16 anonim ***** válasza:
ez elég vicces :D ne költözz, majd elfelejtik egy idő után :D
2015. jan. 27. 11:59
 15/16 anonim válasza:
Szerintem szard le. Ilyenkor ra kell fogni h be volt allva, vagy rosszul latott. Nem kell zavarba jonni. simple letagadod es kesz. ha ezen agyalsz mar elnezest, hulye vagy. Sajat eletedet meg ugy eled ahogy akarod nem? En beszivva kefeltem egyszer... Csaj elmeselte ketto napra ra, h mi tortent.( Kb majdnem mint veled, csak annyi kulombseggel, h nem volt az ánuszomban tampon.... es nem dugtam el a dakot, csak mar allt mint a covek...) csaj azt mondta nevetett eloszor... aztan megtortent. Annyira viszont engem nem lehet lereszegiteniz h ne vegyem elo bal zsebembol penztarcat es belole a harmadik kartyatarto reszrol a durex ovszert. almombol felkeltve tudom h van.. na m1 a lenyeg. Szard le. Akkor kotot le a farkad ott es azzal ahol es amikor akarod. engem ezert leszolt volna tuti elfordultam volna tole es a markomba rohogok. nem szeretem az ilyen noket. Lehet, hulye vagyok. sot biztos. es nem is valasz a kerdesedre :) de ez van. am meg ez megibt csak rad tartozik. szal legy ferfi"" ahogy egyik okos valaszado mondta es viseld kovetkezmenyeit. Ha mar keso akk legkozelebb szard le. ne szabalyozzon senki. ne hagyd magad. szar az elet....
2015. jan. 27. 20:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Sok mindent hallottam már de ilyet még nem!! Te jó isten, beteg vagy ember! Ezt csak a homárom csinálják, vagy mit tudom én jézusom,
2015. jan. 28. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!