Van még esélyem elveszteni a szüzességem helyben, vagy kénytelen vagyok költözni? 17/F
17 éves vagyok. Egy hete haverom rendezett egy házibulit, amire minden osztálytársamat, és barátomat meghívták, így én is mentem. Estére full gyatya-rottyon voltam és nekiálltam csajozni.
Nem is ez a vicces, hanem hogy sikerült is. (Bizonyára annyira csak nem voltam K.O., mert még mindig emlékszem rá.)
Biztos a csaj is bepiált. Mindegy. A lényeg:
Elkezdtünk táncolni. Pár perc múlva belesúg a fülembe, hogy menjünk fel a lépcsőn. Nem gondoltam bele, mondom mér'ne?
(Itt követtem el a hibát)
Bementünk haverom szüleinek a hálójába. A csaj lehúzta a farmerom.
Elfelejtettem, hogy már otthon valamiért felállt a farkam, így Apparatus módban elrejtettem.
A Csaj meglátta. Lefutott a alsó szintre. Elmesélte minden ott lévő embernek.
A szexnek annyi.
Ezért kérdem, hogy jobban teszem, ha költözöm, vagy próbáljam helyre hozni a dolgokat?
Megértem, hogy megijedt a lány. Ez azért nem egy mindennapos látvány lehet. XDD
Majdcsak elfelejtik a falubéliek, mittudomén.Egyébként meg nem látszik az erekció akkor sem ha ha felfekteted a szeméremdombodra és úgy lefeszíted a boxerrel.
Ez azért így elég durva... nem tudom miért volt lényegében szükség.
Egyet értek az #5-s válaszolóval.
Basszus milyen könnyűvérűek a lányok már ebben a korban.......
Én is lerohantam volna a helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!