Miért nem tudom elveszteni a szüzességem?
Figyelt kérdés
párommal 1 éve próbálkozunk... óvszerrel, anélkül, nagyon fáj. voltam nőgyógyásznál aki azt mondta, hogy "nincs itt baj, próbálkozzanak továbbra is" majd kiküldött... esküszöm nem tudom mit csináljak és szörnyen érzem magam, mintha én tenném "tönkre" kettőnk intimitását..és mintha én lennék a hibás az egészért. segítsetek! köszönöm. 17/L2014. aug. 12. 00:01
2/11 anonim válasza:
biztos vasbul vagyon a vaginad netan ???
4/11 anonim válasza:
Ha az orvos nem vett észre semmit, akkor ti rontotok el valamit.
6/11 anonim válasza:
Esetleg ha levetkőznétek? Utolsó remény..
7/11 anonim válasza:
Biztos, hogy rendesen felizgultál és ellazultál, Kedves? Ahogy, írták síkosító! Ujjal próbáltátok tágítani? De az is előfordulhat, hogy az x. alkalom után már teljesen rágörcsölsz. Tudom, hogy nehéz, de ne izgulj, csak add át magad. Sok szerencsét, Kedves!
8/11 A kérdező kommentje:
bizonyosan rágörcsölök, de nem tudok elvonatkoztatni, ismerem a metódust az elejétől a végéig, valószínűleg tudat alatt azzal is tisztában vagyok, hogy fájni fog. de nem tudom hogyan volnék képes elvonatkozatni.
2014. aug. 12. 00:15
9/11 A kérdező kommentje:
az orvos pedig lehet, hogy szakember de elképesztő bunkón viselkedett, 2 perc alatt végzett a vizsgálattal mert "sokan várnak még"
2014. aug. 12. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!