Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeretném elveszteni a szüzess...

Szeretném elveszteni a szüzességem, de nem merek közeledni! Mit csináljak? 23 F

Figyelt kérdés

2014. dec. 15. 13:17
1 2
 1/12 To7ka ***** válasza:

Szeretném átúszni a Balatont, de víziszonyom van...

Gyakorolj!:) Levelezhetsz lányokkal online, lejjebb adhatod az igényeid a külalakot illetően, edzhetsz, megtanulhatsz személyesen beszélgetni, legrosszabb esetben gyűjthetsz pénzt és vehetsz egy éjszakát valakitől.

2014. dec. 15. 13:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Tudod van erre egy nagyon jó orvosság. Szerelem a neve. Receptjét kiváltani olyan helyen lehet ahol hozzád hasonló beállítottságú lányok is járnak. Amúgy van amikor nem kell neked kezdeményezni. Vannak lányok akik odamennek hozzád. De, ha annyira gátlásos vagy old a hangulatodat egy jó buliban nagyon kevés alkohollal. Azért csak kevéssel, mert a túl sok átdobhat a túloldalra.
2014. dec. 15. 13:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy nem a "fizetős" k lányokra gondoltam!
2014. dec. 15. 13:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Ne kínlódj! Menj el kp-s hölgyhöz. A többi is pénzbe kerül, csak náluk nem kapod meg a kért szolgáltatást. A kp-snál meg megmondod, hogy szűz vagy, és eleged van belőle. ő tudni fogja, hogy mi kell neked, és biztosan azt kapod, amiért fizettél. Hidd el sokkal olcsóbb, mint csajozni, és biztos a siker. :-)
2014. dec. 15. 14:15
 5/12 anonim válasza:
Ez butaság ne menj k.vához! Én is 23 voltam amikor elvesztettem egy olyan nővel, akit imádok azóta is. Egy buliban ismertem meg kicsit piásan odamentem megcsókoltam aztán már 3 éve vele vagyok. Teljesen más ez olyannal akit szeretsz..
2014. dec. 15. 16:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, most légy oly szíves ülj le, és töviről hegyire meséld el nekem, milyen szörnyűség fog veled történni, ha a kiszemelt lány netalán nemet mond. De tényleg erre kérlek! Írd le! Akár priviben is, mindegy, csak írd le!
2014. dec. 15. 16:53
 7/12 anonim ***** válasza:
#5 3éve??? Már ne is haragudj. Én 16 éven vagyok túl. Szerintem nem butaság, mert mindegyik pénzbe kerül. Csak annál a hölgynél, amelyiknél előre kell tisztázni az összeget, és a szolgáltatást, nem fog csalódás érni. Míg a másik a sárba fog döngölni, és elveszi a kedvét is a nőktől. Persze tisztelet a kivételnek.
2014. dec. 15. 17:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Megint milyen új trükk ez Miquel?
2014. dec. 16. 12:59
 9/12 anonim ***** válasza:
én tudok olyan csajt aki az erzsébet utalványt is elfogadja :D
2014. dec. 16. 19:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem új, és nem trükk. Az ember az ismeretlentől fél leginkább. Ha kérdező venné a fáradságot, és tenné, amit mondtam, már nem lenne ismeretlen terület, amelyre lépni kíván. Ergo nem félne ennyire a beégéstől. De persze nem teszi, hanem megmarad a nyavalygós önsajnálatban, és ezért is a nőket hibáztatja majd.

Komolyan nem értem, mi a fsznak erőlködök én itt.

2014. dec. 17. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!