Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeretném elveszteni a szüzess...

Szeretném elveszteni a szüzességem, de nem merek közeledni! Mit csináljak? 23 F

Figyelt kérdés

2014. dec. 15. 13:17
1 2
 11/12 anonim válasza:

Ne menjél kur*ához. Lehet, hogy így osszességében olcsobb. Gondolj bele abba, elotte hanyan voltak mar benne. Keresd meg eleted parjat. Vele veszitsd el a szuzessegedet. En meg szuz vagyok 23/N de nem szégyenlem. Nem vagyok apáca, csak várok egy olyan társra akiben kesobb csalodhatoo. Mert tokeletes kapcsolat nincs. Miert baj az? Ez jelzi, hogy nem k*vakkal csinalod. Ez tanit meg elni. Arra, hogy a sex az nem mindig konnyu. Ugy konnyebb, ha masik fel is szuz. Baratok tapasztalatai. Mert mind ketten féltek kicsit. Ha szuz a noi tarsad akkor nem kell sietni, van ido az elojatekra. Van ido kozben beszelgetni. Ellazulni. Probalj meg nyitottan járni a mindennapokban. Tudom, átéltem. Nem autista vagyok, de mikor eloszor beszelgettem egy férfivel bárban, zacmvarban voltam. Egy dolgot garantalhatok mert nem akarlak tevhitekkel nyugtatni, en is egyidos vagyok veled es most kezdodik szamunkra az elet... Csalodni fogunk, sokszor, ha megtanulunk bizni a masikban akkor apro oromok kiegyensulyozzak azt amit csalodottsaggal kaptal. Es ujra csalodhatsz... Nőkkel legyel oszinte. Jobban becsulom azt aki megmondja, h nem tetszem neki. Mint aki nyal, mert agyba akar vinni. A barataimat ez alapjan valogattam meg. Sok emberrel tisztaztam mit varok, aki ezt, hogy nem hazudik és kerit... Nem tudja betartani, akkor ne szoljon hozzam. Ne kur*ázz.

Ui: Sok sikert az életedhez. Sikerekben gazdag probalkozasokat kivanok neked. Szurkolhatsz nekem is :)

2015. jan. 27. 20:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Szívem királynője? :-)
2015. jan. 28. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!