Tényleg, ennyire szánalmas lennék? Bővebben lent.
Istenem nem is tudom, hol kezdjem. 19 éves vagyok kevesebb mint félév múlva 20 és a helyzet az, hogy még szűz vagyok. A koleszban és az osztályban is rengeteg csaj cikizett már, hogy "szűz p*csa" meg hasonlók, sokan már 14 éves korukban elvesztették, én viszont nem tudom miért de még nem érzem úgy, hogy elszeretném. Nem találtam meg azt a srácot, akinél úgy gondolnám, hogy igen, ő az meg van a kémiai vonzalom is és nem tudom.. kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj!!
Sok "barátnőm" azt mondta, hogy ez nem normális, meg hogy ilyenkorban már rég túl kellene lennem rajta, rettenetesen szégyenlős vagyok és még nem értem meg szellemileg arra, hogy valakivel együtt legyek, igen ez furán hangozhat, úgy mond várom a megfelelő partnert.
Szerintetek is furcsa? Tényleg baj lehet velem??
8: Igen, én is így gondolom :))
9: Remélem megtalálom! Ó, nem.. nem kikötésem, hogy Arab legyen.. :))
Nincs ezen semmi furcsa, a többit meg belehet adni annak hogy semmi nem történik a középsuli alatt és hogy legyen min csámcsogni ilyen kis semmi szarokon rágják az agyukat mintha a szüzesség elvesztése felérne egy msc dipóval. Majd pár év múlva mosolyga tekintessz vissza.
Szerintem.
Üdv
Toljad neki a sulit, kerülj be valami normális egyetemre/fősulira egy esélyes szakmával és sima liba lesz.
Volt olyan barátom aki kersztény suliba járt és 21 évesen vesztette el a szüzességet de azután hetente váltotta a bnőid egyszerre több is volt neki meg amit egy fiatalember csak megkíván, nincs vége az életnek érettségi után.
Az, hogy szűz vagy egyáltalán nem szánalmas dolog.
Amíg nem találod meg az arra méltó fiút, addig inkább foglalkozz magaddal, hogy jobban el tud fogadni önmagadat. Sportolj valamit, attól jobban fogod érezni magad.
"Nem szep az izmos nő"
Te aztan nagyon hülye vagy. Egy olyanon aki hizni se tud hogyan ugrana fel 15 kilo izom hirtelen? Barom.
Egyebkent meg tipikus önfényező kerdes.
Gratulálok, sikerült kiemelned a lényeget, te szerencsétlen nyomorék takony...
Egyszer beszélgettem egy 22 éves sráccal, a környezete szerint "csak egy kisfiú", pont olyan viselkedéssel, mint aki mindenkit kiröhög, aki nem olyan menő, mint ő. Mesélte, hogy 14 évesen vesztette el a szüzességét. Kérdezte, én mennyi voltam. Nagy nehezen elárultam neki, hogy 22. Mire annyit mondott: lányoknál ez teljesen normális, egyáltalán nem szégyen.
Ehhez tartsd magad. Még egy kisfiú is tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!