Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg, ennyire szánalmas...

Tényleg, ennyire szánalmas lennék? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Istenem nem is tudom, hol kezdjem. 19 éves vagyok kevesebb mint félév múlva 20 és a helyzet az, hogy még szűz vagyok. A koleszban és az osztályban is rengeteg csaj cikizett már, hogy "szűz p*csa" meg hasonlók, sokan már 14 éves korukban elvesztették, én viszont nem tudom miért de még nem érzem úgy, hogy elszeretném. Nem találtam meg azt a srácot, akinél úgy gondolnám, hogy igen, ő az meg van a kémiai vonzalom is és nem tudom.. kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj!!

Sok "barátnőm" azt mondta, hogy ez nem normális, meg hogy ilyenkorban már rég túl kellene lennem rajta, rettenetesen szégyenlős vagyok és még nem értem meg szellemileg arra, hogy valakivel együtt legyek, igen ez furán hangozhat, úgy mond várom a megfelelő partnert.

Szerintetek is furcsa? Tényleg baj lehet velem??

2015. jan. 16. 23:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
6%
baj nincs, bár az szerintem is fura hogy nincs vágy se pasi iránt (már hogy valakivel együtt legyél).
2015. jan. 16. 23:37
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
a mai világban cikiznek érte, de az baromira ne érdekeljen, érett férfiként mondom, hogy maximálisan tiszteletre méltó, hogy van tartásod! 26/f
2015. jan. 16. 23:38
 3/20 opened paradise ***** válasza:
87%

Szerintem nem vagy az.

Sokkal inkább az,ha valaki ez alapján ítél meg valakit.

2015. jan. 16. 23:39
 4/20 A kérdező kommentje:

Első: Nem az, hogy nincs vágy iránta, csak valahogy túlkomplikálom a dolgot és még sem akarom, természetesen vágyom rá, csak nem érzem magam felkészülve, nem akarok hopp beleugrani.. fene tudja.

Második: Köszönöm, nagyon kedves tőled. :)

2015. jan. 16. 23:40
 5/20 anonim ***** válasza:
Miért vagy szégyellős? Mit szégyelsz? A testeddel nem vagy megelégedve? Vagy mivel?
2015. jan. 16. 23:41
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veled baj. Majd elér a szerelem, és boldog leszel, hogy nem "barátnők" cikizése miatt léptél bele valami nem igazi kapcsolatba. És nem elveszteni fogsz, hanem nyerni, kapni és adni.

"Szűzies. Távolról sem abban a bántóan immorális értelemben, ahogy a morálfilozófia, és nem olyan brutálisan irreális értelemben, ahogy az orvos használja. A szűziesség nem fiziológiai állapot, és nem függ semmiféle elváltozástól. Ahol szűziesség van, ott nem lehet elvenni és nem lehet elveszteni. Hogyan lehet a szerelemben elveszteni? Éppen akkor veszti el, ha nincs szerelem. Nincs szűzies szerelem? Amelyik üde és gondtalan. Egyszerű és tiszta. Olyan, mint a nyírfa. "

Hamvas / Fák

[link]

2015. jan. 16. 23:45
 7/20 A kérdező kommentje:
Csúnyán vékony vagyok.. ez nem, olyan "jaj, mindenkis pontban hibát keresek" dolog.. 167cm-hez 44kg vagyok, a cicijeim kicsit, a bordáim látszanak, sajnos változni nem változom, rengeteget eszem és egy kiló nem marad meg rajtam, pedig már lefekvés előtt is nyomom a zsíros kajákat. Ezt szégyenlem, nagyon szeretnék picit hízni, hogy ne csontkollekciónak nevezzenek. Nincs önbizalmam.
2015. jan. 16. 23:46
 8/20 anonim ***** válasza:
Pff vágjál nyugodtan vissza nekik, hogy jobb szűznek lenni 19 évesen, mint egy r*b*ncnak akin már átment a fél város. :D
2015. jan. 16. 23:47
 9/20 anonim ***** válasza:
Ne aggódj vannak akik a vékony lányokat szeretik. Jó, arab pasid nem lesz de biztos Te is megtalálod az igazit!
2015. jan. 16. 23:50
 10/20 anonim ***** válasza:
72%
Lefekvés előtt ne kajálj zsírosat! Sőt! Mindent csak mértékkel! Éjszaka nagyon megterheli a szervezeted ha közvetlen előtte kajálsz, pláne ha zsírosat. Aztán majd 40 évesen elpatkolsz valami jó kis szívbetegségben. Nem a kajálással lesz a gond, egyszerűen ilyen szemét a genetika. Én is eléggé nyüzüge vagyok férfi létemre... A legjobb megoldás az, hogy mozogj. Ha nem is valami kemény sportot (az izmos nő amúgy sem szép), de legalább jógázz, vagy ilyesmit.
2015. jan. 16. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!