Tényleg, ennyire szánalmas lennék? Bővebben lent.
Istenem nem is tudom, hol kezdjem. 19 éves vagyok kevesebb mint félév múlva 20 és a helyzet az, hogy még szűz vagyok. A koleszban és az osztályban is rengeteg csaj cikizett már, hogy "szűz p*csa" meg hasonlók, sokan már 14 éves korukban elvesztették, én viszont nem tudom miért de még nem érzem úgy, hogy elszeretném. Nem találtam meg azt a srácot, akinél úgy gondolnám, hogy igen, ő az meg van a kémiai vonzalom is és nem tudom.. kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj!!
Sok "barátnőm" azt mondta, hogy ez nem normális, meg hogy ilyenkorban már rég túl kellene lennem rajta, rettenetesen szégyenlős vagyok és még nem értem meg szellemileg arra, hogy valakivel együtt legyek, igen ez furán hangozhat, úgy mond várom a megfelelő partnert.
Szerintetek is furcsa? Tényleg baj lehet velem??
Szerintem nem vagy az.
Sokkal inkább az,ha valaki ez alapján ítél meg valakit.
Első: Nem az, hogy nincs vágy iránta, csak valahogy túlkomplikálom a dolgot és még sem akarom, természetesen vágyom rá, csak nem érzem magam felkészülve, nem akarok hopp beleugrani.. fene tudja.
Második: Köszönöm, nagyon kedves tőled. :)
Nincs veled baj. Majd elér a szerelem, és boldog leszel, hogy nem "barátnők" cikizése miatt léptél bele valami nem igazi kapcsolatba. És nem elveszteni fogsz, hanem nyerni, kapni és adni.
"Szűzies. Távolról sem abban a bántóan immorális értelemben, ahogy a morálfilozófia, és nem olyan brutálisan irreális értelemben, ahogy az orvos használja. A szűziesség nem fiziológiai állapot, és nem függ semmiféle elváltozástól. Ahol szűziesség van, ott nem lehet elvenni és nem lehet elveszteni. Hogyan lehet a szerelemben elveszteni? Éppen akkor veszti el, ha nincs szerelem. Nincs szűzies szerelem? Amelyik üde és gondtalan. Egyszerű és tiszta. Olyan, mint a nyírfa. "
Hamvas / Fák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!