Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy 22éves srác és egy 16...

Ha egy 22éves srác és egy 16 éves (szűz) lány le akarnak feküdni, egyetlen egy alkalommal, akkor a csávó mit várna el a csajtól?

Figyelt kérdés
régóta haverok, de a fiú mostmár jó csajként néz a lányra, és már majdnem meg is történt, csak valaki megzavart.de nemsokára lesz rá megint lehetőségünk, és a csávo elvárná a lánytól, hogy mondjuk leszopja, vagy kiverje neki? vagy csak megdugná, és kész?
2010. febr. 7. 00:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
88%

kicsit gondolkozzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!

mit akarhat töled?? vajon???????

ki akar használni mert szüz vagy! ezzek a menö srácok ilyenek..

és jó lesz az neked ha mánap a haverjai elött mutogat rád h ezis megvolt..

és utána nem lesztek már barátok az 100%.

ne légy hülye..

gondolkodj egy kicsit..lehet h gte szerelmes vagy de ö nem az..és nem is lesz ez miatt..

keres egy srácot aki nemcsak szexet akar töled..

L/21

2010. febr. 9. 20:44
 62/69 anonim ***** válasza:
50%

Megáll az ész,hogy mekkora egy büdös r*banc vagy te is...

Nem hiszem el,tényleg ennyire yoo irányba fejlődik magyarország?Vagy mindenkibe gumit kéne tömni születésekor,hogy felfogja,ez nem játék? Nem jön ,hogy elhigyjem...de ahogy látom már rengetegen próbáltak rajtad segíteni...

Hasonlatként:

Olyan sebességgel szaladsz fejjel a falnak,hogy mire odaérsz,szétloccsan...eszméletlen vagy! Gondolkozz már!

Korodbeli srác.....

2010. febr. 9. 21:17
 63/69 anonim válasza:
6%

Remélem csak viccelsz..

te mekkora büdös ri*banc vagy aztaaa :O

el se akarom hinni amit látok!

remélem jól megdug.. és soha többet nem fogod kívánni a szexet :S:S

az kell neked....

hülyekur*va -.-

L/17

2010. febr. 9. 21:45
 64/69 anonim ***** válasza:

nezd

miert dontottel ugy h pont ITT keresel valaszokat?

ugyis eldontotted h lefekszel vele, nem?

valoszinu eleted vegeig szar lesz a szex, nem latod be ugyse. legalabb vedekezz...

2010. febr. 9. 22:01
 65/69 anonim ***** válasza:
Tuti hogy cigány vagy te is... már meg se lepődnék.
2010. febr. 9. 22:06
 66/69 anonim válasza:
Bogaram!Tudod mi a különbség a "szeretkezés" és a "dug*s" között? Pont a szeretet!Ez a pasi csak kihasznána,te meg csak egy lennél a sok buta kiscsaj közül!Nem bánod meg,ha kihagyod ezt!Ha meg nem,akkor csak jól megdug,és hidd el nem fogja érdekelni,hogy neked fáj e...az majd csak nyomja,mint süket az ajtót,és aztán meg " NA EZ IS MEGVOLT"-lány leszel,és ennyi.Vagy ha nagyon jót nyújtottál neki,akkor még párszor titokban lesz veled,és be van fejezve.Te meg majd ha odajutsz,hogy szerelmes leszel valakibe,és az viszonyozza az érzéseidet,akkor majd nagyon bánni fogod,hogy egy ekkora parasztnak adtad a tested...és nem tudod mi az igazi "szeretkezés",hanem csak azt,hogy a "bumm bele,nekem jó lesz,te meg le se vagy sz*rva"-témában már otthon vagy!
2010. febr. 10. 08:35
 67/69 anonim ***** válasza:
Hello sajnos az egész egy KIHASZNÁLÁS !!!
2010. febr. 10. 17:07
 68/69 anonim ***** válasza:
szerintem rugd jó tökön
2010. febr. 10. 19:56
 69/69 A kérdező kommentje:
magyar vagyok! és nem döntöttem még el, hogy lefekszem-e vele, épp ezért kérdeztem meg itt! mert arc nélkül sokkal könnyebb őszintének lenni! tudom, hogy csak kihasználna, és hogy nem fog belém szeretni...de meg kellett, hogy erősítse valaki, mert különben belementem volna! köszi mindenkinek, hogy észhez térítettetek!
2010. febr. 11. 20:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!