Nagyoon fontos. Egy balesetem volt! Elveszítettem? (többi lent)
Figyelt kérdés
most 15 éves vagyok de akkor kb 12 lehettem mikor biciklivel volt egy balesetem. Bicóztunk a barátnőimmel és egy kis gödörbe belementem és lecsúszott a lábamról a pedál és nem tudtam megálni, és a vázon ilyen drótok voltak és nagyon megütöttem a puncimat. Annyira fájt, hogy senkinek nem kivánom azt az érzést, nem mertem elmondani anyunak, csak másnap tudta meg, véreztem is nemis kicsit...:S nagyon fájt, kb 2 hétig, alig birtam pisilni és ülni... de szerintetek elveszítettem a szüzességemet is vagy csak felkarcolta a szeméremajkaimat?azért gondolom hogy a szüzességemet is elveszitettem mert véreztem, de lehet, hogy csak a szeméremajkak ahogy felkarcolódtak? szerintetek?2010. febr. 6. 20:09
31/42 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
aranyosak vagytok:)
elirtam igen, nem direkt..:Ssiettem, csak, fontos, mert most gondolkoztam el ezen:)
2010. febr. 7. 19:48
32/42 anonim válasza:
A szüzesség elvesztése agyban történik és lélekben. Ha maszturbálsz, nem veszited el a szüzességedet, ha sport közben átszakad a szűzhártyádat, akkor sem. Ha egy fiúval lefekszel, na akkor elveszited!
33/42 anonim válasza:
az utolsoval nem ertek egyett...volt egy ismerosom aki tornazas kozben veszitette el,ilyen tornasz csaj spargazas kozben szakadt el neki,es orvosnal is volt mert egybol elis ment nem gondolkozott neki...s igenis lehet tornaszas kozben,persze fugg hogy mit tornaszol...
34/42 anonim válasza:
utolsó...de nem a szüzességét veszíti el!!!! hanem a szűzhártyája szakad ki. ha kiszakad a szűzhártya akkor is szűz marad kivéve ha fiú szakítja át neki és nem az ujjával!! h a gyengébbek is értsék a fiú a f*szával ...
35/42 anonim válasza:
hagyjatok mar beken 15 eves...ti akkor mindig mindent rendesen mondtatok meg rendesen fejeztetek ki magatokat????konyebb a masikat lehurrogni meg osszeszidni,mint egy normalis velemenyt mondani...
36/42 anonim válasza:
TUDOM HOGY NEM A SZUZESSEGET ES SZERINTEM O IS TUDJA!!!
37/42 anonim válasza:
mégis arról beszélsz h az ismerősöd tornázás közben veszítette elXD az előző pedig a szüzességről beszélt így te azt mondtad h az ismerősöd tornázás közben veszítette el a szüzességét
38/42 anonim válasza:
utolso : igen az egy pl hogy tornazas kozben is kiszakadhat a szuzhartya es ha elolvasnad az elotte levoket akkor lattad volna hogy miert irom...
39/42 A kérdező kommentje:
Én fogalmaztam hülyén:S szűzhártyáról beszélek:D nem pedig a szüzességről, nemtudom miért azt irtam:S
de köszike mindenkinek:) és igen tudom mi a külömbség a kettő között:) azért mert 15 éves vagyok, de tudok gondolkozni:) mindenki szerint érettebb gondolkodásom van mint egy 15-nek:)
2010. febr. 10. 20:22
40/42 anonim válasza:
szüzvagy : DD
egyebkent igen, lehet hogy atszakadt a szüzhartyad.
de attol szüüüüüüzvagy : D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!