Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyoon fontos. Egy balesetem...

Nagyoon fontos. Egy balesetem volt! Elveszítettem? (többi lent)

Figyelt kérdés
most 15 éves vagyok de akkor kb 12 lehettem mikor biciklivel volt egy balesetem. Bicóztunk a barátnőimmel és egy kis gödörbe belementem és lecsúszott a lábamról a pedál és nem tudtam megálni, és a vázon ilyen drótok voltak és nagyon megütöttem a puncimat. Annyira fájt, hogy senkinek nem kivánom azt az érzést, nem mertem elmondani anyunak, csak másnap tudta meg, véreztem is nemis kicsit...:S nagyon fájt, kb 2 hétig, alig birtam pisilni és ülni... de szerintetek elveszítettem a szüzességemet is vagy csak felkarcolta a szeméremajkaimat?azért gondolom hogy a szüzességemet is elveszitettem mert véreztem, de lehet, hogy csak a szeméremajkak ahogy felkarcolódtak? szerintetek?
2010. febr. 6. 20:09
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, itt páran hol élnek, de sportolásban és balesetben is elszakadhat a szűzhártya.
2010. febr. 6. 20:19
 12/42 A kérdező kommentje:
énis ezért kérdeztem, de látod milyenek... nem tudnak semmit, lehet, h fele 10 éves aztsem tudja miről van szó...pff de neked köszönöm:)és am szted akk??
2010. febr. 6. 20:20
 13/42 anonim ***** válasza:
92%

de nem szűzhártyáról beszél hanem szüzességről

olvassátok el normálisan kérdező te meg tanulj meg fogalmazni és vedd elő a biológia könyvet..ha már nem kell leszólni

2010. febr. 6. 20:21
 14/42 anonim ***** válasza:
45%
a szüzességedet nem veszítetted el, mert nem pasival csináltad...max a hártya szakadt ki...te vagy itt a hülye, ja és terhes vagy
2010. febr. 6. 20:21
 15/42 anonim ***** válasza:
78%
10 ja.. te vagy inkább ha a szüzességet nem tudod megkülönböztetni a szűzhártyától
2010. febr. 6. 20:22
 16/42 A kérdező kommentje:
akk nem jól fogalmaztam bocsi...de azt tudom, hogy csak akkor veszitettem el a szüzességemet ha pasival vagyok, de szűzhártyát akartam irni...:S sorry:S
2010. febr. 6. 20:22
 17/42 anonim ***** válasza:
79%
Hát baz'meg,továbbá aki szted normálisan választolt lehet a 10 éves.eyg dolog h tény h ELSZAKADHAT A SZŰZHÁRTYÁD de attól még NEM veszítetted el a szüzességed,max a szűzhártyád,ez kvára nem ugyanaz.S még csodálkozol h leszólnak?
2010. febr. 6. 20:23
 18/42 anonim válasza:
94%

Szió!

Én ugyan igy jártam annó... 8 évesen leestem egy padról a suliban elég bénán.. Vérzett nekem is meg minden, és az orvos azt mondta a szűzhártya szakadt át. Szóval van ilyen!

És az első szexnél nem is volt vérzés sem.

22L

2010. febr. 6. 20:24
 19/42 A kérdező kommentje:
és az első szex az fájt?:)( nagyon köszii)
2010. febr. 6. 20:25
 20/42 anonim ***** válasza:
89%
na látod..és leszólsz mindenkit. am is sokan normális választ adtak
2010. febr. 6. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!