Nagyoon fontos. Egy balesetem volt! Elveszítettem? (többi lent)
Figyelt kérdés
most 15 éves vagyok de akkor kb 12 lehettem mikor biciklivel volt egy balesetem. Bicóztunk a barátnőimmel és egy kis gödörbe belementem és lecsúszott a lábamról a pedál és nem tudtam megálni, és a vázon ilyen drótok voltak és nagyon megütöttem a puncimat. Annyira fájt, hogy senkinek nem kivánom azt az érzést, nem mertem elmondani anyunak, csak másnap tudta meg, véreztem is nemis kicsit...:S nagyon fájt, kb 2 hétig, alig birtam pisilni és ülni... de szerintetek elveszítettem a szüzességemet is vagy csak felkarcolta a szeméremajkaimat?azért gondolom hogy a szüzességemet is elveszitettem mert véreztem, de lehet, hogy csak a szeméremajkak ahogy felkarcolódtak? szerintetek?2010. febr. 6. 20:09
21/42 A kérdező kommentje:
nem mindenkit szóltam le, csak szarul esett, hogy félre irtam, és mindjárt leoltotok..
2010. febr. 6. 20:26
22/42 anonim válasza:
Én is jártam 1x így,és énse kívánom senkinek. De attól még nem veszted el.
23/42 A kérdező kommentje:
de a szűzhártyára értettem, hogy átszakadt-e? :) csak nem jól fogalmaztam meg:S
2010. febr. 6. 20:27
24/42 anonim válasza:
Attól függetlenül,hogy esetleg már nincs meg a szűzhártyád még szűz vagy akkor,ha nem hatolt beléd egy fiú sem.
25/42 anonim válasza:
Nekem például sose volt ilyen v hasonló balesetem,és az első szexnél nem véreztem.Szal nálam a szüzhártyám mikor tűnt el s hogyan az rejtély...:S
26/42 anonim válasza:
ti birkák(kérdezővel együtt)attól ha át is szakadt a szüz hártyád nem a faasz ütötte át szoval szopacs de ha egy drottol akartad melvesziteni a szüzességed akk biztos megvolt
27/42 anonim válasza:
attól, hogy elszakad a szűzhártyád nem fogsz vérezni, attól vérzel, hogy izmoknak hirtelen kell tágulniuk... szal van aki vérzik még a sokadiknál is és van ki soha.
28/42 anonim válasza:
Sportolás közben elszakadhat a szűzhártya, de ettől függetlenül mindaddig szűz vagy, amíg meg nem du...
29/42 anonim válasza:
Ha már 3 éve, most hirtelen miért olyan fontos?
30/42 anonim válasza:
Orvossal megnézetheted. DE ha lesz egy pali aki emiatt nem hiszi el, hogy szűz vagy, akkor azt küldd el a jó büdös picsbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!