Gáz, ha 8 hónap után lefeküdtem a barátommal? 16/L
Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 18:39
11/13 anonim válasza:
Nem, de ne érdekeljen már más véleménye. Csak rád tartozik.
12/13 anonim válasza:
Ha már lefeküdtél vele, ha átéltél egy kisebb csodát és életed egyik legjobb eseménye volt, akkor hogy juthat eszedbe az a kérdés, hogy ez gáz-e.
Én nagyon félénk voltam. Nem mertem mások előtt megcsókolni a barátomat még az első 2 hónapban, majd 6 hónap után már az ágyig jutottunk és miután megtörtént úgy éreztem mintha mindenkinek el akarnám mondani, hogy az egyik legboldogabb vagyok a földön. Ilyenkor senkinek nem jut eszébe, hogy mi mennyire gáz ebben, mert büszke vagy, hogy neked csodálatos volt.
Persze utána még pár hónapig ha rákérdeztek sem mondtam el, mivel félénk voltam. Nem akartam, hogy agyon kérdezősködjenek róla.
13/13 anonim válasza:
eddig nem is aludtatok még soha?? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!