Egy 32 éves nulla szociális élettel rendelkező (munkája van, de sehová sem jár) szűz férfi egyet tehet, hogy minden útjába kerülő 20-on éves, vagy 30 as nőt leszólít buliban, utcán, kávéházban, hogy egy majd csak összejön vele?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 14:04
11/21 anonim válasza:
Semmilyne hozzáállás nem jó?
Ő legalább "kemény"... Meg "határozott"
12/21 anonim válasza:
Agyatlan barom! 32 évig szerinted miért nem jött össze? Mert egy paraszt vagy! És a legrosszabb amit tehetsz amit tervezel! Ez zaklatás!
Inkább kezd az alapoktól és pár év múlva talán leszel olyan szinten hogy szóba áll veled egy igazi nő!
13/21 anonim válasza:
Szerintem társkeresőről találkozgass lányokkal. Nem olyan bonyolult dolog ez. Hogyha 200 találkozó után sem sikerül semmit kialakítani akkor esetleg felkeresnék egy pszichológust. Egyébként nem vagy lemaradva semmiről. A 2015-ös évet a pártalálás évének szenteld. randivonal.hu - t ajánlom. :)
14/21 anonim válasza:
fagyis beszólás ---> legalább megvan, hogy miért nem jött össze 32 évig
15/21 anonim válasza:
Vagy elmehet tanfolyamokra, sportolni, kirándulni, kulturális rendezvényekre stb. ahol máris nyitottabbak az emberek és tud ismerkedni.
16/21 A kérdező kommentje:
A fagyis dolgot nem annak szántam, olyan szemét nem vagyok. Kikérem magamnak. Társkeresőn soha senki sem írt még vissza nekem. El vagyok keseredve.
2014. dec. 31. 16:02
17/21 anonim válasza:
Ha csak azert akarsz osszejonni eggyel,hogy aztan ne legyel szuz hat...eleg gaz ha csak a csajt akarod kihasznalni.
18/21 anonim válasza:
Társkeresőn ne csodálkozz, nekem sem szoktak válaszolni. Vannak olyan társkeresők, ahol kamu profilok vannak, hogy becsalogassák a keresőket. Egy-két nő talált meg, de azok kicsit sem vonzottak. Többnyire nálam idősebb, elhanyagolt külsejű nők voltak.
19/21 anonim válasza:
Honnan írsz, Lelkem? Szintén 32 éves lány vagyok, bocs asszony vagyok 2 kislánnyal ellátva. Majd én kényeztetlek, úgyis válófélben vagyok, meg lenne 2 nevelt lányod (ilyen gyorsan még senkinek sem ment) :).
20/21 anonim válasza:
Én a kérdezőnél idősebb férfi vagyok, sajnos ugyanebben a helyzetben. Nálam a félénk, visszahúzódó természetem a fő oka ennek. Más lehetőség híján társkeresőkön próbálkoztam, ott már volt bátorságom leveleket írogatni, de sajnos velem is az van, amit már leírtak fentebb is, hogy még válaszra sem méltatják az embert ezeken az oldalakon. Fogalmam sincsen nekem sem, hogy mit lehetne ebben a reménytelen helyzetben csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!