Ha egy közel 30 éves férfi, magának való és szűz, az csakis az ő hibája, nincs rá semmilyen mentség? Ha nincsenek barátai, hiába próbál lépten-nyomon azokat szerezni, az is az ő hibája és ne próbáljon meg párt találni sem, a nulla szociális életével?
Mennyi az a havi bér, ami alatt csórónak nevezel egy ennyi idős férfit?
Defekt? Milyen defektre gondolsz? Nem érzem magamat 2 diplomával, szerető családi háttérrel, munkahellyel rendelkezve, defektesnek.
Nézd,30 évesen szűz,ez még talán elmegy...
De az ,hogy nincs egy normális haverod,barátod,eléggé komoly antiszociális problémára utal...
Járj többet emberek közé,ismerkedj,felejtsd el,hogy 30 vagy,az se zavarjon ,hogy szűz vagy,egyszerűen csak élj,oldódj fel,menni fog.
Nem a csórósággal van a baj, hanem a hozzáállásoddal. Negatív. Persze ez érthető is bizonyos szinten, hiszen ebben élsz évtizedek óta. Változtatni meg nehéz. Ezek sohasem csettintésre mennek, minden ilyesmi hosszú-hosszú folyamat.
Ezt úgy írom, hogy anno nekem se volt baráti köröm, mindenféle chatre mentem fel, hogy beszélgethessek, ahol leginkább a szex volt a fő téma. Bár nem érdekelt túlzottan a sok szexéhes pali ömlengése, de legalább kaptam emberi szót. Mindegy is.
Amíg úgy állsz hosszá, hogy nőd csak akkor lesz, ha befolyásos baráti köröd van, sokat keresel, izmos vagy blabla... addig csak akkor lesz társad, ha ez teljesül. (Ami meg ilyen hozzáállással: soha. tehát mókuskerék)
Az már csak egy döntés kérdése, hogy depizel tovább, vagy kiszállsz a mókuskerékből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!