Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy közel 30 éves férfi,...

Ha egy közel 30 éves férfi, magának való és szűz, az csakis az ő hibája, nincs rá semmilyen mentség? Ha nincsenek barátai, hiába próbál lépten-nyomon azokat szerezni, az is az ő hibája és ne próbáljon meg párt találni sem, a nulla szociális életével?

Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 10:07
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Hogyan kell kiszállni itt az Isten háta mögött ebből a mókuskerékből? Mert se szórakozási lehetőség, semmi sincsen itt. Punnyadnak az emberek. Ez nem Pest, sem Debrecen kérem szépen. Ez egy kisváros, tele depressziós emberkékkel.A munkahelyemet meg nem hagyom el, hogy aztán 2-3 évig munkanélküli legyek egy másik nagyobb városban, ahol van lehetőség szórakozni, koncertezni, kikapcsolódni stb. Annyit nem ér meg a dolog.
2014. jún. 29. 10:50
 12/26 anonim ***** válasza:

Figyelj, én 27 vagyok és lány. Anyámra, apámra, nővéremre, bátyámra és kb 4 emberre számíthatok. Ez összesen 8 ember, az azért nem kevés, nem?

Most a szüzességet nem veszem górcső alá, mert arról semmit sem tudok, már 11 éve nem vagyok az, és szoktam szexelni fiúkkal, jártam már komolyan is emberekkel.

Szóval, az, hogy nincsenek barátaid, az nem baj. Vagyis természetes folyamat, hiszen te szingli vagy, ők meg párkapcsolatban vannak,aztán munka során is elsodródtok egymás mellől, vagy szétszéledtek külföldre!

Nem hiszem, hogy egy átlagos nő ilyesmi várna el, max te vagy a hülye, mert hülye körökben ismerkedsz. Kizárt, hogy 2 diplomával (nekem 3 van és phd-t is most tolom) ilyen emberek között legyél pl. munkahelyen. vagy akkor egy faluban élsz.

Nekem vannak befolyásos emberek a networkömben (politikusok, orvosok, jogászok, közgazdászok), de én nem kezelem őket úgy, mint "húúú, befolyásosak", hanem mint "Szia, Pisti! Mizu? Hogy megy a miniben a munka?". Érted? Az, aki intelligens, az ilyesmit nem is veszi fel, szóval nem azért akar téged, mert ügyvéd a barátod.:)

Rossz körökben próbálkozol, vagy túl fiatal lányokkal.

27N

2014. jún. 29. 10:57
 13/26 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha úgy keresnél állást, hogy még a régiben dolgozol? hogy lennél Bp-en 2-3 évig munkanélküli? 2 diplomád van, ha az nem történész és klasszika filológia, akkor egy hónap álláskeresést adok neked, és azonnal találsz állást itt Bp-en. Tapasztalat, és elég sok embert tudok, hogy kapcsolatok nélkül szerzett jó állást, az ilyesmi inkább vidéken divat.:)
2014. jún. 29. 10:59
 14/26 anonim válasza:
Szerintem nincs szégyellnivaló abban, amit írsz és nem feltétlen nevezném hibának, defektnek. Viszont ez könnyen korrigálható. A probléma gyökere szerintem az, hogy szűz az illető és ez kihat a társas kapcsolataira minden szinten, az ismerkedési szokásaira és arra, hogy hogyan közeledik egy nő felé. Véleményem szerint ha megismerkedik az illető egy nővel, akivel összejön a dolog, az sokat segít. Az, hogy ne próbáljon párt találni sem a nulla szociális életével, az nagyon nem jó tanács, pont az ellenkezőjére van szükség. Ma már igen sok csatornája van az ismerkedésnek, meg kell próbálni, mozogni kell, szórakozni menni, társaságba. A munkahely jó kapaszkodó lehet ebben...nem szabad kivonni magát a programokból...
2014. jún. 29. 11:10
 15/26 anonim ***** válasza:
38%

Pedig egyértelműen "defekt". Azt írod, úgy próbálsz barátokat szerezni, hogy meg akarsz nekik felelni. Gondolom, párkapcsolatot is. Ez pedig riasztó. Senki nem akar lábtörlőt, hanem egyenrangú kapcsolatokra vágyunk. Barátként is.

Az bizony egy "defekt", ha valaki nem tudja érvényesíteni az igényeit másokkal szemben (pl. egy dependens személyiségzavar tünete lehet).

Bár nekem könnyen ment a barátkozás, kapcsolatépítés mindig, idővel mindig előjött a megfelelési kényszerem a kapcsolataimban, és a már meglévő kapcsolataim épültek le emiatt. Nekem pszichoterápia segített a változásban.

2014. jún. 29. 11:17
 16/26 anonim válasza:
23%
Mindenképpen érdemes lenne Bp-re költöznöd. Én laktam 2 évig falun (Győrben) ezalatt az idő alatt összesen 2 kuplerájt sikerült felderítenem (útszéli kurtizánokkal nem szoktam leállni), haza kellett járnom azért, hogy ürítsek! Borzasztóan rossz volt. Aztán visszaköltöztem, itt felmész a beszámolókra vagy a piroslámpára, vagy van még tucatnyi hasonló oldal és csak beállítod a paramétereket (csöcsméret, borotvált suna, életkor, mit vállal stb) és kidob 200 találatot, csak győzd kiválasztani melyiket akarod. Ha pedig megcsípsz egy jól fizető melót (havi 1M-tól) akkor még egy vacsoráért is elmennek veled a kis éhenkórászok :D
2014. jún. 29. 11:48
 17/26 A kérdező kommentje:
Nincsenek olyan igényeim, hogy 1 milla. Havi 200 kézbe nekem tökéletesen elég. Nem szeretek nagy lábon élni. Nem tudnám megszokni sem. Nem úgy neveltek és soha nem úgy éltek. Egy átlagos bér megteszi. Biológia-Kémia-Földrajz szakos vagyok.
2014. jún. 29. 11:53
 18/26 A kérdező kommentje:
Most is kb havi 180 at keresek, abból 32 az albérlet itt a picike városban. A maradék 150 ből nagyon jól kijövök. Igaz meg kell húznom a szíjat, mert lakásra gyűjtök. Havi 100-110 et félre kell raknom, hogy 5 éven belül legyen egy 7-8 milliós hitelalapom egy 13-15 milliós lakáshoz. Tehát nagyon takarékoskodom, ebbe a k.rvázás nem nagyon férne bele. Persze havi 20-30 ezer 1-2 légyottra beleférne a büdzsébe, de a legközelebbi hely is, ahol vannak ilyen lakásos ők, 80 km. Még oda kimegyek, sok-sok ezer ft. Nem éri meg. Jó lenne Pest, de jártam már úgy, hogy megutált a főnököm a volt munkahelyemen, hogy elmentem 2. diplomát szerezni és kirúgott, mert nem bírta lenyelni, hogy péntekenként nem mentem dolgozni, hanem tanultam. Nem akarok két szék közé esni.
2014. jún. 29. 11:57
 19/26 anonim ***** válasza:
Kifogás az midig van:D
2014. jún. 29. 11:59
 20/26 anonim ***** válasza:

Kifogás mindig van, tényleg igaza van az utolsónak. Utálok itt válaszolni, mert a kérdezők nem akarnak a saját nyomorukon változtatni, csak nyafognak. Mi megerőltetjük magunkat, aztán meg ezt kapjuk, hogy jaj, de mert jaj mert jaj mert ...

Akkor vegyél csak házat egy isten háta mögötti faluban, ahol amúgy sincs életed, és halj meg szűzen tanárként. Most erre mit lehet mondani???

Te így AKARSZ élni, hiszen kifogásokat keresel azokra, amiket javasolunk. Hát annak vannak következményei, hogy ezt az életet választottad magadnak. Tessék őket eltűrni!

2014. jún. 29. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!