Ha egy közel 30 éves férfi, magának való és szűz, az csakis az ő hibája, nincs rá semmilyen mentség? Ha nincsenek barátai, hiába próbál lépten-nyomon azokat szerezni, az is az ő hibája és ne próbáljon meg párt találni sem, a nulla szociális életével?
Figyelj, én 27 vagyok és lány. Anyámra, apámra, nővéremre, bátyámra és kb 4 emberre számíthatok. Ez összesen 8 ember, az azért nem kevés, nem?
Most a szüzességet nem veszem górcső alá, mert arról semmit sem tudok, már 11 éve nem vagyok az, és szoktam szexelni fiúkkal, jártam már komolyan is emberekkel.
Szóval, az, hogy nincsenek barátaid, az nem baj. Vagyis természetes folyamat, hiszen te szingli vagy, ők meg párkapcsolatban vannak,aztán munka során is elsodródtok egymás mellől, vagy szétszéledtek külföldre!
Nem hiszem, hogy egy átlagos nő ilyesmi várna el, max te vagy a hülye, mert hülye körökben ismerkedsz. Kizárt, hogy 2 diplomával (nekem 3 van és phd-t is most tolom) ilyen emberek között legyél pl. munkahelyen. vagy akkor egy faluban élsz.
Nekem vannak befolyásos emberek a networkömben (politikusok, orvosok, jogászok, közgazdászok), de én nem kezelem őket úgy, mint "húúú, befolyásosak", hanem mint "Szia, Pisti! Mizu? Hogy megy a miniben a munka?". Érted? Az, aki intelligens, az ilyesmit nem is veszi fel, szóval nem azért akar téged, mert ügyvéd a barátod.:)
Rossz körökben próbálkozol, vagy túl fiatal lányokkal.
27N
Pedig egyértelműen "defekt". Azt írod, úgy próbálsz barátokat szerezni, hogy meg akarsz nekik felelni. Gondolom, párkapcsolatot is. Ez pedig riasztó. Senki nem akar lábtörlőt, hanem egyenrangú kapcsolatokra vágyunk. Barátként is.
Az bizony egy "defekt", ha valaki nem tudja érvényesíteni az igényeit másokkal szemben (pl. egy dependens személyiségzavar tünete lehet).
Bár nekem könnyen ment a barátkozás, kapcsolatépítés mindig, idővel mindig előjött a megfelelési kényszerem a kapcsolataimban, és a már meglévő kapcsolataim épültek le emiatt. Nekem pszichoterápia segített a változásban.
Kifogás mindig van, tényleg igaza van az utolsónak. Utálok itt válaszolni, mert a kérdezők nem akarnak a saját nyomorukon változtatni, csak nyafognak. Mi megerőltetjük magunkat, aztán meg ezt kapjuk, hogy jaj, de mert jaj mert jaj mert ...
Akkor vegyél csak házat egy isten háta mögötti faluban, ahol amúgy sincs életed, és halj meg szűzen tanárként. Most erre mit lehet mondani???
Te így AKARSZ élni, hiszen kifogásokat keresel azokra, amiket javasolunk. Hát annak vannak következményei, hogy ezt az életet választottad magadnak. Tessék őket eltűrni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!