Ha egy közel 30 éves férfi, magának való és szűz, az csakis az ő hibája, nincs rá semmilyen mentség? Ha nincsenek barátai, hiába próbál lépten-nyomon azokat szerezni, az is az ő hibája és ne próbáljon meg párt találni sem, a nulla szociális életével?
Figy, ismerkedj neten, szerintem találhatsz olyan nőket, akikkel érdemes kezdeni, feltéve, ha nem vagy túl csúnya, és előnyös képet raksz föl magadról. Oksa, persze, hogy nincs sok barátod, de faluhelyen élsz, ott amúgy is kisebb a népszaporulat. Én személy szerint egy-két barátot baromira elegendőnak tartok. Talán ha azzal a két barátoddal többet találkoznátok? Itt a nyár, foci vb, stb. Két barát nem kevés, sok barát az meg nem is az igazi. Ne vágyj olyan életre, ami túl messze áll tőled. :-) Épp ezért nem kell a nagyvárosba menned sem. Amúgy meg ha tanár vagy, egész nap társaságban vagy, ami jó.
Szóval ismerkedj neten, egy év max., és összejön valami, ha tényleg szeretnéd. Amúgy láttam én már ronda csávót is, aki még nem is nagydumás, és volt már vagy 3 bnője netről. Meg ezt azért ks javaslom, mert falun laksz, kevés a választék, ennyi.
20L
Jah és nekem nem kéne olyan csávó, akinek több száz barátja van, annyival kevesebbet van velem. És én ideális nő vagyok. ;-)
Plusz havi 180 fixen is bőven elég. Szóval emiatt ne fájjon a fejed. Próbálkozzál, csak más módszerekkel mint eddig. Ha ezek nem jöttek be. :-) Előző 20L
Veszel lakást, örökre szűz és barátok nélküli maradsz VS nem veszel lakást és jobb életed lesz.
Te döntesz:D
Amúgy egyik kolléga most vett Óbudán 12-ért egy 45nm-es lakást. Csak szólok!:D
"Mennyi az a havi bér, ami alatt csórónak nevezel egy ennyi idős férfit? "
Attol fugg, mennyire ronda az illeto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!