Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátommal arra készülünk...

A barátommal arra készülünk de lenne pár aggodalmam, kérdésem!?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval a barátommal arra készülünk. Tudni kell hogy ő 16éves és már nem szűz, én pedig 15 éves vagyok és még szűz. A barátom már szeretné és én is, de van pár aggodalmam. Igazából még nem is pettingeltünk arra is most készülünk, de én attól is félek. Félek hogy elszerencsétlenkedek valamit vagy hogy fájni fog a dolog. Meg igazából az is aggaszt hogy mág nem látott úgy , és nem fogok tetszeni neki... Ő állítja h szép vagyok meg h tecceni fogok neki de én félek. :S Fájni fog, vagy elronthatom az egészet? Tanácsot kérek :S:S lehetőleg olyantól akinek már megvolt és tapasztalt. köszönöm
2010. febr. 3. 22:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Figyelj,ha ennek így állsz neki az bőven azt mutatja hogy még nem vagy rá kész.Agyilag.

Ezket az ember nem szokta tervezgetni,csak egyszer megtörténik,amikor adottak hozzá a feltételek.Agyilag,lelkileg,helyileg.

Ja..és ne várj tőle akkora élményt.Nem lesz se tüzijáték se kis pillangók.Ne legyenek elvárásaid mert csalódni fogsz.Főleg nem kell még 15 évesen szexelni.

2010. febr. 4. 00:34
 12/14 anonim válasza:
46%

Mi 1 honap után,nem volt petting semmi.egyböl téma volt:D

én is naggyon paráztam h mit szol hozzá:S

Fájt de ugymond elpoénkodtuk az egészet:D

emlékezetes volt:D

most egy éve vagyunk együtt és nem bántam meg!

egyböl éreztem hogy nagyon szeret és hogy megbizhato:)

2010. febr. 4. 09:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A világ örök törvénye, hogy a tapasztalatlanság és a hiszékenység a legjobb befektetés. Kérdezd meg önmagadtól, hogy szeretnél e befektetett értéktárgy lenni? Ha megnézel bármilyen témát, elég a TV-t nézni (sajnos), látható, hogy sok embert a hiszékenysége vitt tévútra. És nem érti, hogy miért verték át! Sokáig kell élni és sokat tapasztalni ahhoz, hogy rájöhessünk, a dolgok nagyon bonyolultak. Ha több benned a félelem és a bizonytalanság és agyból közelíted meg a kérdést, akkor inkább várjál még és az idő megmutatja, hogy a mostani 100% -os bizalmat helyesen adtad e meg a 16 éves (biztosan nagy élet tapasztalatokkal rendelkező) barátodnak. Ez nem kíván sértés lenni. Fiatalok vagytok. Tapasztaljatok, szeressétek egymást, de feleslegesen ne okozzatok fájdalmat a másiknak, mert ezek a dolgok meghatározzák, hogy később milyen édesanyák és édesapák lesztek. (az igazság-hazugság játék veszélyes) Ezek a fiatalkori tapasztalatok sokkal fontosabbak, mint azt sokan fontosnak találják.
2010. febr. 4. 14:26
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem még hanyagold ezt a dolgot.

ltszik rajta dh nem vagy még felkészülve rá.várj még a pettingig is addig amig ugy nem gondolod h most már akarod.

és ha már 100%osan akarod akkor feküdj le vele.

aztértmert ö akarja azért ne! ha szeret akkor várni fog rád!!

14/l

2010. febr. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!