A barátommal arra készülünk de lenne pár aggodalmam, kérdésem!?
nem látszik..:)
pettingeljetek először...1-2 hónapig..szerintem
benne sem..hidd el..
először petting..nem csapjunk a lecsóba
felfedezni egymás testét, kinek mi a jó, szerintem még orálra sem vagy készen..majd fogsz ott fujjogni,viszont előjáték az kell és igényelni is fogja főleg ha nem szűz.
A petting nem csak az ami a sex előtt közvetlen van.És egy 3hónapos kapcsolatban ne akard elveszíteni a szüzességed. Később bánni fogod.,megvár. Az én pasim,igaz én is 15 voltam, de várt rám 11hónapot és én voltam a szülinapi ajándéka.
Viszont a petting ment mindig.Tehát ne úgy képzeld el a pettinget,h.utána rögtön sex, hanem mindig kicsit többet tapiz.....végül a bugyiba is benyúkál, aztán egyszer észre sem veszed és hopp beengedted a kukacot is és nem csak az ujjait...
Na persze nem azt mondom,h. te is várj 11hónapot, minket tiltottak,azért jött össze nehezebben mindig a randi.
De szerintem, ha már nem lesz kérdés,h. szépnek tart-e és hogy tuti akarod.Ja, meg kapcsold le a villanyt és akkor bátrabb vagy:)
A szüzesség érték, bárki bármit is mondjon. Annak add majd a szüzességedet, akivel 100%-osan biztos vagy a kapcsolatodban. Akiben 100% megbízol. Akivel kölcsönösen elkötelezitek magatokat egymás iránt. Ez 3 hónap után biztosan nem mondható el. Ezt mutatja az aggodalmad is, hogy nem fogsz neki tetszeni majd. Tehát ezt tekintve mindenképp érdemes várni, amíg teljes lesz a bizalom és az elköteleződés. És itt abba is hagynám, ha nem 15 éves lennél.
De... 15 évesen még nincs készen a női szervezet a nemi életre. A szexre, amiből ugye gyermek foganhat. Egy új élet. Nem 1 olyan 15 éves kérdezőt olvastam itt, aki védekezés ellenére esett teherbe... 15 évesen pedig nem kéne felbolygatni a szervezetet hormonális fogamzásgátlókkal, sem abortusznak nevezett módon megölni gyerekedet, de egyáltalán anyának lenni sem. Én elhiszem, hogy hajt a vágy titeket, de lehet annak a vágynak nemet is mondani! Nem puszta ösztönlény az ember. Sok minden mást lehet csinálni a szex helyett, ami kevésbé kockázatos mindenféle értelemben. (Beszélgetés, séta, film, játékok...) Szóval türelem, türelem...
Tapasztalatból mondom. Én vártam és érdemes volt. 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!