Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátommal arra készülünk...

A barátommal arra készülünk de lenne pár aggodalmam, kérdésem!?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval a barátommal arra készülünk. Tudni kell hogy ő 16éves és már nem szűz, én pedig 15 éves vagyok és még szűz. A barátom már szeretné és én is, de van pár aggodalmam. Igazából még nem is pettingeltünk arra is most készülünk, de én attól is félek. Félek hogy elszerencsétlenkedek valamit vagy hogy fájni fog a dolog. Meg igazából az is aggaszt hogy mág nem látott úgy , és nem fogok tetszeni neki... Ő állítja h szép vagyok meg h tecceni fogok neki de én félek. :S Fájni fog, vagy elronthatom az egészet? Tanácsot kérek :S:S lehetőleg olyantól akinek már megvolt és tapasztalt. köszönöm
2010. febr. 3. 22:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem 1 évig még hanyagold..bizonytalanságé ez a kapcsolat.. mióta jártok?
2010. febr. 3. 22:48
 2/14 A kérdező kommentje:
3 hónapja, de nagyon bízok benne.
2010. febr. 3. 22:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

nem látszik..:)

pettingeljetek először...1-2 hónapig..szerintem

2010. febr. 3. 22:52
 4/14 A kérdező kommentje:
Inkább magamban nem bízok... :/:/
2010. febr. 3. 22:54
 5/14 anonim ***** válasza:
31%
szerintem 1-2 évig pettingeljetek xd. És még a guiness rekordok könyvébe is bekerültök. Már amennyiben megállás nélkül összejön.
2010. febr. 3. 22:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

benne sem..hidd el..

először petting..nem csapjunk a lecsóba

felfedezni egymás testét, kinek mi a jó, szerintem még orálra sem vagy készen..majd fogsz ott fujjogni,viszont előjáték az kell és igényelni is fogja főleg ha nem szűz.

2010. febr. 3. 22:56
 7/14 anonim ***** válasza:
én is csak azt tudom mondani, hogy még ne feküdj le vele, pettingeljetek néhány hónapig. Az szépen feloldja a gátlásokat és a félelmedet. Ugyanis ha szorongsz és félsz a szextől, akkor lehetséges hogy kialakul hmm elfelejtettem a megnevezését ennek a dolognak, a lényeg, hogy a hüvelyed összezárul és nem engedi a behatolást. Aztán ezt kudarcnak fogjátok fel és szétmentek stb stb :D Szóval inkább csak melegítsétek a sütőt pár hónapig mig beteszitek a húst :)
2010. febr. 3. 23:10
 8/14 anonim válasza:

A petting nem csak az ami a sex előtt közvetlen van.És egy 3hónapos kapcsolatban ne akard elveszíteni a szüzességed. Később bánni fogod.,megvár. Az én pasim,igaz én is 15 voltam, de várt rám 11hónapot és én voltam a szülinapi ajándéka.

Viszont a petting ment mindig.Tehát ne úgy képzeld el a pettinget,h.utána rögtön sex, hanem mindig kicsit többet tapiz.....végül a bugyiba is benyúkál, aztán egyszer észre sem veszed és hopp beengedted a kukacot is és nem csak az ujjait...

Na persze nem azt mondom,h. te is várj 11hónapot, minket tiltottak,azért jött össze nehezebben mindig a randi.

De szerintem, ha már nem lesz kérdés,h. szépnek tart-e és hogy tuti akarod.Ja, meg kapcsold le a villanyt és akkor bátrabb vagy:)

2010. febr. 3. 23:38
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat :D
2010. febr. 3. 23:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A szüzesség érték, bárki bármit is mondjon. Annak add majd a szüzességedet, akivel 100%-osan biztos vagy a kapcsolatodban. Akiben 100% megbízol. Akivel kölcsönösen elkötelezitek magatokat egymás iránt. Ez 3 hónap után biztosan nem mondható el. Ezt mutatja az aggodalmad is, hogy nem fogsz neki tetszeni majd. Tehát ezt tekintve mindenképp érdemes várni, amíg teljes lesz a bizalom és az elköteleződés. És itt abba is hagynám, ha nem 15 éves lennél.

De... 15 évesen még nincs készen a női szervezet a nemi életre. A szexre, amiből ugye gyermek foganhat. Egy új élet. Nem 1 olyan 15 éves kérdezőt olvastam itt, aki védekezés ellenére esett teherbe... 15 évesen pedig nem kéne felbolygatni a szervezetet hormonális fogamzásgátlókkal, sem abortusznak nevezett módon megölni gyerekedet, de egyáltalán anyának lenni sem. Én elhiszem, hogy hajt a vágy titeket, de lehet annak a vágynak nemet is mondani! Nem puszta ösztönlény az ember. Sok minden mást lehet csinálni a szex helyett, ami kevésbé kockázatos mindenféle értelemben. (Beszélgetés, séta, film, játékok...) Szóval türelem, türelem...

Tapasztalatból mondom. Én vártam és érdemes volt. 29F

2010. febr. 3. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!