Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy csajozós pasinak érdekes...

Egy csajozós pasinak érdekes lehet egy szűz lány?

Figyelt kérdés

2014. dec. 27. 23:27
1 2
 11/14 HungryJabba válasza:
szerintem nem csak csajozósoknak érdekes.
2014. dec. 27. 23:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Egy tipikus nőcsábászt értek alatta. Nekem azt mondta, hogy a rutinosokat szereti, de mit szólna hozzá ha megkérném, hogy vegye el a szüzességem?"

Nos gondolom a kérdés költői. vajon mit szólna valaki aki a legyet is reptébe, ha felajánlkozol neki.

Amúgy pedig, ha csak azért gondolkodol ezen, mert ő "tapasztalt csajozós pasi" azaz csak a szüzességed akarod elveszíteni, de nem akarsz tőle semmit, akkor szerintem ne tedd. Nem biztos, hogy megbánnád, de esélyes, hogy később erre a dologra nem leszel büszke.

Az is hülyeség, hogy csak egy tapasztalt pasi tudja elvenni a szüzességed úgy, hogy ne fájjon. Ugyanis egyrészt nem minden lánynak fáj, nem minden lánynak fog szükségszerűen vérezni amikor először hatolnak bele. Ez javarészt testi adottságokon múlik. tehát könnyen lehet hogy ha ilyen ok miatt tennéd, akkor piszok nagyot csalódsz majd.

2014. dec. 28. 20:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Persze érdekes lehet neki. De számolj vele hogy a pasik pletykásak, és ha azt hallják a suliban (meg fogják tudni) h úgy dugtál egy sráccal, hogy nem is jártatok, el leszel könyvelve ribinek vagy baleknak. Túl lehet azt is élni, csak aztán ne gyere ide vissza nyafogni az "első szex óta nem irt rám, azért még szeret?" vagy az "azt terjesztik hogy kva vagyok, mit tegyek" topicba.
2015. jan. 1. 22:43
 14/14 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Kerdezd meg tole,es megkapod a valaszt.
2015. jan. 10. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!