Érdekesebbnél is érdekesebb lányok, valaki? :D
Főként kicsit kocka,aranyos (de ne legyen túl szereplős),kicsit vissza húzódó,170 cm alatti,animés,kreatív és minden tekintetben bonyolult és érdekes lányokkal ismerkednék.
Ha lehet a sok Call of Duty által traumatizált net császár mellőzze a "poénos" kommenteket,majd legközelebb összejön a 360 No scope!;D
Kicsit kocka, japán nyelvjárás szerint kawaii, 156 centis animés/kpopper, művészet-humán beállítottságű, szeplőtelen lány megfelel?
Már csak az a kérdés, korban hogy jön ki. :)
14/l
Én is ilyen vagyok, csak én a kreatívat és bonyolultat beteggel helyettesíteném. :"D
19/L
Azt hiszem senki sem lehet teljesen egészséges,mindenkit ért valami ami miatt torzult a jelleme.
Értem hogy érted:D Valószínűleg aki meghallaná a történetemet engem is egy beteg pszichopatának titulálna de ez bonyolultabb annál,írok!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!