Hogyan lehetne népszerűbb, érdekesebb, figyelemfelkeltőbb egy lány/nő?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, de igazából átlagosan viselkedem, öltözködöm (az anyagi helyzetemhez képest). Vannak akik szeretnek, és akik utálnak, akár konkrét ok nélkül is, szóval azt hiszem megosztó személyiség vagyok.
Szeretnék kicsit népszerűbb lenni, új barátokat szerezni.
Értelmes válaszokat várok.
2014. márc. 2. 11:31
1/10 anonim válasza:
Már sehogy,véget ért az aranykorod,irány a szeméttelep!
2/10 anonim válasza:
Sok vidámsággal, pozitív gondolkodással, empátiával, kedvességgel és ne vegyen magára mindent, kezelje poénként a nem komoly dolgokat.
3/10 anonim válasza:
Egy mélyen kivágott póló szerintem sok mindent megoldana.
4/10 anonim válasza:
Próbálj meg cigány névvel fellépni a chat-re!
5/10 A kérdező kommentje:
"Egy mélyen kivágott póló szerintem sok mindent megoldana." pont ilyan válasz miatt írtam előre, hogy értelmes dolgokat várok, nem magamutogatással akarok népszerű lenni
2014. márc. 2. 11:47
6/10 anonim válasza:
3as vagyok.Aranyom ez is értelmes válasz és egy szóval nem írtad hogy nem akarsz úgy "hódítani" hogy mutogatod magad.
7/10 anonim válasza:
konkrétan kik körében akarsz népszerű lenni és mi a célod? az eszközöket nézve nagyon nem mindegy a célközönség...
8/10 A kérdező kommentje:
mivel műszaki karra járok, így elsősorban az ottani srácok körében, szóval az értelmiségibb rétegben, és 22 fölötti korosztálynál főként. Persze ha valaki normális, akkor aztán mindegy hol tanul/dolgozik.
2014. márc. 2. 16:13
9/10 anonim válasza:
ne csak a helyes fiúkat vedd észre
10/10 anonim válasza:
Hadd lássak egy képet arról, hogy hogyan nézel ki egy átlagos napodon. Sok mindent elárulna rólad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!