Egy csajozós pasinak érdekes lehet egy szűz lány?
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 23:27
4/14 anonim válasza:
Hát, a csajozós pasik imádják, ha meglékelhetnek egy lányt, akiben még más nem járt előttük.
5/14 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy csajozós? A többség próbál csajozni, vannak normálisak meg bunkóbbak, vannak akik kihasználnak, vannak akik nem. Igen egy szűz lánnyal több a macera, de ettől függetlenül nem ezen fog múlni bármi is...
7/14 A kérdező kommentje:
Egy tipikus nőcsábászt értek alatta. Nekem azt mondta, hogy a rutinosokat szereti, de mit szólna hozzá ha megkérném, hogy vegye el a szüzességem?
2014. dec. 27. 23:32
8/14 anonim válasza:
Mellesleg azok is csajoznak akik normális kapcsolatot akarnak... Egyáltalán nem könnyü alkalmi csajt se találni, szerintem még nehezebb mint kapcsolatot mert nem tudom melyik csaj akar alkalmit melyik nem, éshogy melyikkel hogy kell bánni, irtó bonyorult egyszerübb ha keresel párt neten vagy valahol azt kész.
9/14 anonim válasza:
Igen az, de általában csak kihasználják őket.
10/14 anonim válasza:
Nekem is az lenne, csak nincsen kivel ismerkedni, mert gondolom a "csajozás" alatt ezt kell érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!