Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése prostival...

Szüzesség elvesztése prostival? Vélemények?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs más lehetőségem, így elmennék egy rosszlanyok.hu-n hirdető lányhoz.

20 éves vagyok, még nem volt barátnőm se soha, egyszerűen nem tudok ismerkedni, nem járok bulizni stb., pedig szerintem nem nézek ki gázul (több éve kondizok stb.).

2014. dec. 25. 21:25
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Egy alkalomtól nem lesz senki se lepedő akrobata...csak levetkőzi rengeteg gátlását és betömi azt a rést ami a férfi önbecslésén tátong. Ezt kell megértenetek, ez egy felszabadulás egy tudati szinttől ami megbéklyózza az elméjét, lelkileg fontos nem testileg.
2014. dec. 28. 01:17
 32/36 anonim ***** válasza:

Én szomorú lennék, hogy neki jó ez, és nem várt rám (vagy legalább másra akit tényleg szeret.

Igazából nem nézem le azokat, akik elmennek prostihoz, egy elég jó barátom is volt már többször, nem tartom emiatt rossz embernek, szóval ne értsetek félre. :D

De nagyon örülök, hogy a párom nem ilyen, és inkább várt :D

2014. dec. 28. 01:35
 33/36 anonim ***** válasza:
Veszteni maximum egy kis pénzt vesztesz, nyerni annál többet.
2015. jan. 3. 18:39
 34/36 anonim ***** válasza:

30-as:

Egyrészt, ezt, amit írtál biztos így van, h a társad ízlését kell megtalálni, de egy olyan, mint én korábban, vagy a kérdező ezt nem tudja, laikus megközelítés az, h olyan ez mint a kocsivezetés, minél többet csinálod, annál nagyobb rutinod van. Pedig valszeg nekem se ettől ment utána egy rendes csajszival a dolog tök jól, hanem, mert szerettem, sőt még most is, de ez már lényegtelen, s a kérdező is valszeg csak utólag fog rájönni, h nem ezen múlik a dolog.

A másik dolog, h ha szűz pasi vagy, akkor meg a csajok azt hiszik, h vmi nem stimmel veled, ami velem kapcsolatosan lehet, h igaz is, de nem annyira durván, mint, amilyen az előítélet az ilyen pasikkal szemben.

Az pedig csak akkor igaz, h ront a prosti a helyzeteden, ha tényleg gyakran mész, s minden sz**ságot kipróbálsz vele, ami a csajnak nem jó. Ez esetben lehet, h tényleg rákapsz a hülye csak nekem legyen igazán jó szexre, s nem érdekel, h a másiknak jó-e.

2015. jan. 3. 23:24
 35/36 anonim ***** válasza:
31-es is igaz sztem is.
2015. jan. 3. 23:24
 36/36 anonim válasza:

Szia! Szerintem nem annyira rossz ötlet mint ahogy mar elottem is mondtak önbizalmat adna az h mar nem vagy szűz....viszont késobb lehet megbannad... de azert irhatsz privat uzit ha elmentel(kihez mentel,milyen volt stb.)

Sok sikert!:)

2015. febr. 9. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!