Fél éve vagyunk együtt és már beszéltük h megtesszük.Nagyon megbizhato mindig kitartott mellettem...amugy már több mint egy éve ismerjük egymást....de nagyon szeretjük egymást
már késő.. ennek 13 év korban kellett volna megtörténnie..
2014. dec. 25. 16:47
2/13 anonim válasza:
Nem jó ötlet
3/13 To7ka válasza:
Ez még mindig nem a korotokon múlik, hanem amit éreztek egymás iránt.:) Nincs vele semmi baj, ha szerelemből teszed, nem pedig mert a barátnők már 1 éve nem szüzek és húzzunk bele...:D Csak nézz utána a védekezésnek előbb!
4/13 anonim válasza:
Ha elméletben fel vagytok rá készülve rendesen, megbízol benne, akkor nincs baj ezzel.
2014. dec. 25. 16:49
5/13 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást és mind a ketten biztosak vagytok benne akkor nem baj. De amíg nem vagy benne biztos addig ne tedd meg! Ha megteszitek gumival és utána azonnal mond el anyukádnak,hogy elvigyen orvoshoz nehogy valami probléma legyen. :) (én sem vagyok szűz,én is fél év után feküdtem le a pasimmal akkor még én is 15 voltam)
16/L
2014. dec. 25. 16:51
6/13 anonim válasza:
Ha tényleg szeretitek egymást és elég érettnek érzed magad rá, akkor szerintem nincs akadály. Oké, az igaz, hogy fiatal vagy még, na de az érettségnek sokszor semmi köze a korhoz
7/13 anonim válasza:
Szerintem gyerek vagy még a szexhez, és tudom, most jön az" érettebb vagyok a koromnál" szöveg, de nem, ne hidd.
Nézd vissza, az elmúlt 1 órában legalább 2 olyan kérdés volt amiben "érett" 16 éves kislányok kérdezgettek arról, hogy hol lehet esemény utáni tablettát venni és mi a módja, a másik meg védekezés nélkül szexelt, mert ő megbízik a barátjában.....
Szóval, gyerekek vagytok a felelősségteljes szexhez, de te tudod, utána majd jön a nyafogás.......szomorú.
8/13 anonim válasza:
Korainak tartom. Fél év után is leléphet csak úgy simán, amint megkapott. Nem mindig idő függvénye. :( Kicsit még várjatok, mondjuk, még fél évet, na, ha addig sem lép le, akkor már komoly lehet. Nagy ritkán vár valaki 1 évet egy dugásért.
2014. dec. 25. 17:06
9/13 anonim válasza:
Azt csináltok, amit akartok, és ami jól esik. Ez a ti felelősségetek, de ha 15 vagy, akkor esemény utáni tablettáért is csak anyuval mehetsz, szóval védekezzetek rendesen!
2014. dec. 25. 19:25
10/13 anonim válasza:
szerintem simán. megbánni nem fogod. én 14 évesen vesztettem el 3 hónap után, azután tönkre tette az életemet, na ezen azért van mit megbánnom!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!