Tegnap a batátommal kicsit elkapott a hév.Még szűz vagyok.Majdnem lefekudtunk,de nem ment teljesen bele.Csak az eleje epphogy hozzaert haromszor.Lehetek terhes?
Ha nem volt gumi, lehetsz terhes, nem számít meddig volt benn időre és hosszra.
2014. dec. 2. 12:32
2/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nektek se volt iskolában felvilágosítás? -.- Az 1. válaszoló előbb tanuljon meg értelmezni.
Elárulom akkor, ha se a szüleid, se az iskola nem foglalkozott vele, hogy attól, hogy a női és a férfi nemi szerv összeér, még nem lesz gyerek.
2014. dec. 2. 12:35
3/12 anonim válasza:
De ha már ennyire leszarja mindenki a szexuális felvilágosítást, akkor illene neked utánajárni, mielőtt bármit is csinálsz.
2014. dec. 2. 12:36
4/12 A kérdező kommentje:
1; koszi
2: 19 ;)
Azert nem tudom,mert a mi vallasunkba ilyet nem szoktak. Csak azzal fekhetsz le,akivel egyutt akarsz elni.igy ninds nagy felvilagositas. ;)
2014. dec. 2. 12:40
5/12 Rékcsi válasza:
De az iskolában csak volt felvilágosítás, nem???
2014. dec. 2. 12:42
6/12 A kérdező kommentje:
Dehogy is! Nem volt semmi.
2014. dec. 2. 12:52
7/12 anonim válasza:
Ez a baj,hogy nincs felvilágosìtás.
2014. dec. 2. 13:07
8/12 anonim válasza:
2. A nagy nyálverés előtt talán te olvass normálisan...
Ki írta hogy mindenképp lesz? A lehet és a biztos lesz az két külön dolog.
1. voltam ismét.
2014. dec. 2. 13:08
9/12 anonim válasza:
az internet korát éljük basszus és nem vagy már 10 éves se. eleje éppenhogy hozzádért, még a a szűzhártyád se szakadt át. kizárt, hogy terhes vagy.
2014. dec. 2. 13:23
10/12 anonim válasza:
Jesszus O_o Ez milyen vallás?? Mert én katolikus vagyok, de attól még, hogy elvileg tiltják a házasság előtti szexet, még felvilágosítottak a szüleim!! Meg a suli is. Amúgy az hogy lehet, hogy 19 éves korodra (főleg ha barátod van) nem néztél utána a dolgoknak? o.o De komolyan, hogy lehet valaki ennyire tájékozatlan 18 fölött???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!