Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség elvesztése csak...

A szüzesség elvesztése csak addig kellemetlen amíg bedugja vagy utána is?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy a fájdalom egyénenként változó de arra lennék kíváncsi hogy aki már elvesztette annak az első alkalom végig fájt vagy csak a legelején és mikor már benne volt akkor nem volt gond?

Illetve szerintetek melyik a jobb verzió, gyorsan bedugni és túlesni rajta vagy inkább lassan, óvatosan?

2014. dec. 7. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Elméletileg ez a pasitól függ, hogy mennyire tud feizgatni stb. És szerintem lassan, óvatosan :)
2014. dec. 7. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Végig fájni fog, ugyanis nem a szűzhártya átszakadása okozza a fájdalmat, hanem az, hogy a szűk hüvelyedet hirtelen kifeszíti valami. Ha az elején fájni fog, akkor valószínűleg az nem csak a behatolás során fog fájni, hanem még utána is. De mondok még valamit: vannak olyanok is, akiknek nem csak az első alkalom fáj, hanem akár a második, harmadik, ötödik is. Erre nem az a megoldás, hogy "gyorsan túlesünk rajta", a szexnek nem erről kellene szólnia. Inkább teremtsétek meg a megfelelő feltételeket ahhoz, hogy a fájdalom lehetősége a minimális legyen.

Ilyenre példák:

- sok petting a szexuális aktus előtti alkalmak során, hogy megismerjétek egymás testét, ne félj, ne legyenek gátlásaid, és megismerjétek egymás testét annyira, hogy a lehető legmaximálisabban felizgulj a szex előtt majd

- rengeteg előjáték, amely során ujjazás+nyalás is van, hogy nedves legyen a hüvely, és megfelelő módon kitáguljon egy pénisz befogadásához

- óvszer használata, amely a fogamzásgátlás mellett segíti a behatolást is, mivel síkosítóval van bevonva

2014. dec. 7. 14:01
 3/8 A kérdező kommentje:

első, mit reklámozod magad?? :D már van barátom.

második, köszönöm a választ

2014. dec. 7. 14:03
 4/8 A kérdező kommentje:
a harmadik választ is köszönöm.. múltkor már majdnem megtörtént mivel ketteseben voltunk és az ujjazástól eléggé nedves voltam,de még úgy döntöttem várok.. csak nem tudom mire kell,hogy számítsak, de óvszert mindenképp használunk persze..
2014. dec. 7. 14:07
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Nekem minden szex eleje fáj (másfél éve), mert ő vastag hozzám képest. Hiába rakja be óvatosan, meg megyek el előtte.
2014. dec. 7. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Nekem személy szerint csak addig fájt, míg betette, maximum az első 3 lökés. Pedig nagyon szűk voltam, de utána semmi kellemetlen érzés nem volt, csak az élvezet.
2014. dec. 8. 19:26
 7/8 A kérdező kommentje:
utolsó..remélem nekem is igy lesz :)
2014. dec. 8. 21:22
 8/8 A kérdező kommentje:
megtörtént és szerencsére nem fájt pedig elég spontán volt és nagy rákészülés nem volt, de én irányítottam :)
2015. febr. 27. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!