Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése prostival...

Szüzesség elvesztése prostival? Vélemények?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs más lehetőségem, így elmennék egy rosszlanyok.hu-n hirdető lányhoz.

20 éves vagyok, még nem volt barátnőm se soha, egyszerűen nem tudok ismerkedni, nem járok bulizni stb., pedig szerintem nem nézek ki gázul (több éve kondizok stb.).

2014. dec. 25. 21:25
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
70%

8

Én sem bulikra gondoltam. Az igazi rib¤ nctelep. Én se járok oda.

2014. dec. 25. 21:35
 12/36 A kérdező kommentje:
Próbáltam már netes társkeresőkön is ismerkedni, de eléggé reménytelen.
2014. dec. 25. 21:37
 13/36 anonim ***** válasza:
74%

Én 23 vagyok idén voltam először nővel és hát mondhatni hogy rosszlány volt, igaz vidéki lány de ez most a kérdés szempontjából teljesen mindegy.

Figyelj sok gátlástól fogsz megszabadulni, önbizalmat is fog adni élvezni is fogod.

Megéri...aki várni akar vele várjon szíve joga aki szűzen akar meghalni az haljon meg szűzen álljon ki a saját ostobasága mellet és pazarolja el a fiatal éveit vele de te ha úgy döntesz hogy előrébb akarsz lenni mint ahol most vagy akkor vágj bele. Hidd el nem rossz ez, igaz biztosan ezerszer jobb egy olyan lánnyal akit szeretsz meg aki szeret téged, de az lehet csak később jönne el és hát nem vagyunk időmilliomosok.

Hajrá, sok sikert :)

2014. dec. 25. 21:52
 14/36 A kérdező kommentje:
Köszi 13-as :)
2014. dec. 25. 21:53
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen, ha esetleg van valami kérdésed még dobj egy pm-et vagy tedd fel itt.

Minden ember más és más lehet neked nem tenne jót hogy az első alkalommal fizetett lánnyal vagy, lehet hogy ellenkezőleg és igenis jó tenne...ezt nem tudhatom csak azt mondhatom el amit én tapasztaltam meg és én egyáltalán nem bántam meg.

2014. dec. 25. 21:56
 16/36 A kérdező kommentje:

Lelkileg nem tenne rosszat szerintem, bár még is csak az első alkalom, csak emlékezetes maradna.

Elmennék szívesen, de még nem tudom eldönteni melyik lány lenne a tuti, akit biztos nem bánnák meg.

2014. dec. 25. 21:58
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt jól meg kell választani, előtte kérd meg hogy találkozzatok kicsit, beszélgessetek, hátha belemegy és akkor meg tudsz győződni hogy milyen valójában, vagy ajánlás, egy megbízható ismerős aki tud ajánlani valakit aki kedves és lelkiismeretesen csinálja a dolgát.

Én egy nagyon aranyos csajjal voltam, igazi barátnő feeling volt, szóval ebből nem volt gond. Aki méla undorral csinálja meg az óráját nézegetni az biztos nem lenne rád jó hatással...

2014. dec. 25. 22:29
 18/36 anonim ***** válasza:

Nekem sincsen más lehetőségem, de egyszerűen nem merem őket még felhívni sem.

Az a bizonyos "méla undor", meg "óranézegetés" rémképe nekem is bevillant, - na az ilyen nőktől őrizzen meg bárkit is a sorsa. Legalább színészkedjenek már egy kicsit, ha már ennyi pénzt elkérnek az emberektől.

2014. dec. 25. 22:37
 19/36 anonim ***** válasza:
30%

Ha megtudnám, hogy a pasim első alkalma progtival volt, hááááát... ha még nem a pasim, csak ismerkedünk, akkor azonnal otthagynám, ha együtt vagyunk és már szeretem, akkor nem hagynám el csak emiatt, de hatalmasat csalódnék.

20 éves vagy, ember... Az nem a világvége. Egész életemben mindenki utált, cikiztek a külsőm miatt, kiutált az osztályom, stb, 19 évesen találtam olyan fiút, aki érzem hogy szerelmes belém, és nagyon jók vagyunk együtt.

Annyira nem értem, mikor így feladják az emberek..

Ráadásul azt mondod, még jól is nézel ki.... Menj szórakozni, mozdulj ki, beszélgess lányokkal a suliban, akármi!

21L

2014. dec. 25. 22:57
 20/36 A kérdező kommentje:

19-es részben megértem amit mondani akarsz, de hogy emiatt dobnád a pasid az szerintem kicsit gáz. Nem mindegy a múltja, ha pl. téged nem csalna meg és hűséges lenne hozzád?

Jobb az aki minden héten másik r*bancot visz haza a buliból? Mint aki 1x lefeküdt egy prostival.

2014. dec. 25. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!