Szüzeség elvesztése nemi élet megkezdése után férfiasabb kinézete lesz egy pasinak?
Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 19:22
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Viselkedésben lesz más (egy nővel). 28/F
4/7 anonim válasza:
engem inkább az érdekelne hogy a jelleme változik-e?
De kinézete biztos hogy nem lesz férfiasabb, legfeljebb magabiztosabb lesz a kiállása.
5/7 anonim válasza:
Istenem ez most komoly? miért lenne férfiasabb? felér egy zsebhokival mégse lesz hokijátékos az első után, az első nő után se lesz don huan de narko... ugyanaz marad, sajnálom ha összetöröm a benned alkotott művészi jelentőségű képet, de ez van.
6/7 anonim válasza:
én vagyok az élő példa rá, hogy ha nyomi voltál utána is az maradsz... rólam azóta is sokan hiszik, hogy még mindig szűz vagyok, akik nem ismernek eléggé :)
7/7 anonim válasza:
a szextől férfiasabb se leszel, én szerintem az első komoly kapcsolatban változol meg (pozitív irányba).
Mármint igazából ott nősz fel.
Hiába valaki 21-23 van aki még enyhén gyerekes. Kell egy komoly kapcsolat ahhoz, hogy valaki férfi, vagy nő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!