Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nővérem 31 és fél éves és még...

Nővérem 31 és fél éves és még szűz. Vmi baja lehet?

Figyelt kérdés
Nem volt még barátja se. Nem jár el sehova. Most is itthon van. Öregleány marad ?
2014. dec. 16. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1. honnan veszed, hogy szűz?

2. szerinted mi lehet a gond? külső? belső?

2014. dec. 16. 16:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem jár el sehova és mindig otthon van, akkor megvan a probléma forrása. Hozd össze velem, bár nem ígérem, hogy elveszem neki, de kicsit szívesen kimozdítanám otthonról.
2014. dec. 16. 16:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Tényleg jó lenne, ha kimozdulna, legalább biciklizne egyet.
2014. dec. 16. 16:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Foglalkozz a saját életeddel!
2014. dec. 16. 16:39
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

"31 *és fél éves*"

Azt hittem ez a + "fel ev" max 5 eves korig lehet lenyeges info. xD

2014. dec. 16. 16:42
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
TE veled lehet a baj, hogy az ő életével foglalkozol!
2014. dec. 16. 20:38
 7/12 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező! Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, akik azt mondják, hogy ne avatkozz bele az életébe. Hasonló cipőben járok én is, bár én fél évvel vagyok fiatalabb a nővérednél. De nagyon nem szeretem azt, amikor a család ezzel jön nekem, meg hogy ismerkedjek meg, meg hogy milyen jó lenne, ha karácsonyra egy baráttal állítanék haza. Nem, ez nem így működik. És ezzel az egésszel csak azt érték el, hogy már ideges vagyok, amikor hazamegyek meglátogatni a szüleimet - félek attól, hogy mikor jön elő újra ez a téma (és mostanában sajnos elég gyakran). Nem kell erőltetni a dolgot, lehet, hogy neki (is) saját döntése, hogy így éli az életét. Ha nem szokott panaszkodni, hogy neki nincs senkije és senki nem szereti, akkor NEM SZABAD beleszólni.

Egyébként kísértetiesen hasonlít a kérdés egy augusztusban feltett kérdésre - akkor még csak 31 éves testvérről szólt. Félévente kiírod a kérdést?

Tudom, hogy ez a normáktól eltérő hozzáállás, de úgy segíthetsz a legjobban, ha pl. elmész a tesóddal ide-oda, vagy csináltok 1-2 közös programot. Többet nem kell erőltetni.

2014. dec. 17. 10:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem mondta a kérdező, hogy beleavatkozik a testvére életébe, csak feltett egy kérdést, mert kíváncsi az emberek véleményére. Azt se írta, hogy állandóan ezt mondogatja a nővérének.

Jobban kéne ismernünk magát a családot és a nővéredet, hogy a kérdésre válaszolni tudjunk.

80% az esély, hogy valami nem úgy van nála, ahogy kéne, pl. valami miatt túlzottan bezárkózik, de ennek az okát kéne tudni és elsősorban az okát kellene megszüntetni. Az emberek 90%-a nem érzi jól magát egyedül, egy részük direkt marad így, mert nem talál megfelelő partnert és inkább megvárja az igazit, más részük vagy nehezen ismerkedik, vagy kevés az önbizalma, vagy egyéb.

Ha kevés az önbizalma, azon a család is segíthet, de semmiképpen nem úgy, hogy azt mondogatja neki, hogy mit csinál rosszul, hanem ellenkezőleg. Ha nehezen ismerkedik, akkor talán legjobb elvinni ide-oda, ahol ő is megismerkedhet emberekkel, és ott magára hagyni, például.

De ott az egyéb is, amit nem tudhatunk.

Ennél kielégítőbb választ nem tudunk adni ismeretlenül.

2014. dec. 17. 11:25
 9/12 anonim válasza:

7-es vagyok

8-as igazad van! Finomítom a válaszom: Kérdező, ne ess abba a hibába, hogy szekálod a tesód emiatt, és ne tegyél rá emiatt pluszterhet. Komolyan mondom.

Amit a 8-as írt, teljesen jó út lehet, bár tényleg nem tudjuk a hátterét.

2014. dec. 17. 11:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál h van valamilyen betegsége (miről te érthető okokból nem tudsz) amiről nem szeretné ha a fél város tudomást szerezne.

Am meg az ö élete az ö élete nem a tied ha neki így jó hagyd békén.

Szörnyű ez a világ ha valaki nem akar nemi életet élni az már nem is ember.

Szánalmas ez a nézet !

2014. dec. 17. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!