Ha a párotok még szűz, hogy vezetitek rá a szexre? Hogy zajlik az első alkalom? Mennyire beszélitek le előre?
Nem előre, közben beszélünk a vágyairól, kérdéseiről, esetleg félelmeiről. Nagyon sok minden van az "első alkalom" előtt, míg megismeritek egymást ez egyre természetesebb lesz.
Ne arra gondolj, hogy facebookon ráírtok egymásra, hogy szia, tudod mi az a szex? aha. jó, akkor következő hónap 7-én délután 5kor neked megfelel? aha
Akit rá kell vezetni annak nem annyira élvezetes mintha magától akarta volna. Persze szép lassan lehet közeledni az akarathoz.
Semmit sem beszéltem le előre. Spontán jött, mikor már a hasam görcsölt a vágytól és fordítva. Egyszerűen csak követed a szerelmet, nem tanultam tényeket soha senkitől az elsőről, hogy hogy kéne, nem kérdeztem erről senkit. A védekezésre is tudtam figyelni, persze arról sokat hallottam is (módszerek, szülői intelem).
Nekem az első nagyon szép volt, szerelmes vagyok, azóta is ugyanolyan élvezetes. 3. éve és ő az első és az is marad és fordítva is igaz.
Az tény, hogy nem voltam még 17, de nem láttam semmi rosszat abban, ha nem hagyom, hogy tovább kínozzanak a vágyaim a megtörténéssel a beteljesüléssel.
Rávezetni amúgy akkor szerintem azzal lehet, ha pont nem tolod a képébe a témát jó sűrűn.
Úgy hogy én nem szexre veszem rá, hanem lyukasztásra először. Vagyis ott nem az orgazmus a lényeg, hanem az előjáték, és a türelem.
Ha kilyukad, akkor is kellemetlen utána egy ideig neki, független hogy élvezné-e a szexet vagy sem. Sokkal jobb olyankor ha picit pihen és regenerálódik. :)
A szex ráér későbbre is. (de egyébként ugyanazon az elven működik hosszú előjáték, és bedugom neki a farkam, a felesleges ujjazás meg az ilyenek csak plusz fájdalom.) Annó a barátnőm is azt mondta hogy jajj, meg fél hónapon keresztül (az azt megelőző 3 hónapot leszámítva amikor nem probálkoztam), lökdösött el magától, hogy fél. Aztán meg azt mondta utána hogy ebben semmi rossz nem volt. (csak az a csomó vér :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!