Hogyan bírtátok ki az első alkalom után?
Barátnőmmel már hónapok óta járunk. De én még nem voltam nővel,míg ő már volt férfival.
És elég ritkán találkozunk(2-3 hetente)..múltkor majdnem megtörtént a szex.De nem mertem megtenni,mert sokaktól hallom,hogy a legelső szex után nem fogom kibírni nő nélkül meg ilyen hasonlókat. És nem szeretném megcsalni a barátnőmet.
Ti hogyan tudtátok megoldani? Csak olyanok írjanak,akik velem hasonló helyzetben van,vagy volt.
(Mindketten 23 évesek vagyunk)
Most erre mit mondjunk?
Tedd meg!:)
Hogy ki fogod-e bírni vagy nem az csak rajtad múlik.
Már nem vagytok olyan fitalok, nem hiszem, hogy ne tudnátok megoldani a sűrűbb találkozást. Ennyi idősen ez a 2-3 hetente tali, nem fog sokáig működni.
Én voltam pedig hasonló helyzetben de az én első barátnőm akkor 16 éves volt és a szüleinek nem tetszett a dolog ezért csak ritkán titokban tudtuk csinálni. Hosszú távon ez így nem megy.
Jók ezek a válaszok! :)
Megtettem volna,nem maga a szextől féltem. Hanem ami azután lenne. :/
Mert emlékszem az első maszturbálásomra. És arra is emlékszem hogy nehezen bírtam az első hokizás után. A szex csak jobb lehet ennél :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!