Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan bírtátok ki az első...

Hogyan bírtátok ki az első alkalom után?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már hónapok óta járunk. De én még nem voltam nővel,míg ő már volt férfival.

És elég ritkán találkozunk(2-3 hetente)..múltkor majdnem megtörtént a szex.De nem mertem megtenni,mert sokaktól hallom,hogy a legelső szex után nem fogom kibírni nő nélkül meg ilyen hasonlókat. És nem szeretném megcsalni a barátnőmet.

Ti hogyan tudtátok megoldani? Csak olyanok írjanak,akik velem hasonló helyzetben van,vagy volt.

(Mindketten 23 évesek vagyunk)

2014. dec. 11. 20:09
 1/4 anonim válasza:
ha félsz, akkor talán fel sem áll az elsőnél. én személy szerint ugyan úgy éreztem magam amikor elkezdtem szexuális életet élni mint előtte. nem kívántam a szexet...csak addig amígy újdonság volt, és akkor mint minden kapcsolat elején végig dugtunk minden napot
2014. dec. 11. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Most erre mit mondjunk?

Tedd meg!:)

Hogy ki fogod-e bírni vagy nem az csak rajtad múlik.

Már nem vagytok olyan fitalok, nem hiszem, hogy ne tudnátok megoldani a sűrűbb találkozást. Ennyi idősen ez a 2-3 hetente tali, nem fog sokáig működni.

Én voltam pedig hasonló helyzetben de az én első barátnőm akkor 16 éves volt és a szüleinek nem tetszett a dolog ezért csak ritkán titokban tudtuk csinálni. Hosszú távon ez így nem megy.

2014. dec. 11. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Majd sűrűbben találkozol vele...am attól még h kanos vagy nem kötelező megcsalni...bár ebben az elbszott korcs társadalomban lassan már elvárás lesz...
2014. dec. 11. 20:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Jók ezek a válaszok! :)

Megtettem volna,nem maga a szextől féltem. Hanem ami azután lenne. :/

Mert emlékszem az első maszturbálásomra. És arra is emlékszem hogy nehezen bírtam az első hokizás után. A szex csak jobb lehet ennél :) :D

2014. dec. 11. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!