Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves szűz lány és 24 éves...

18 éves szűz lány és 24 éves szűz fiú? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok összejöttem egy 24 éves fiúval. Nagyon jól néz ki tényleg kék szemű izmos magas és irtó aranyos. El sem hinném, hogy szűz, ha nem a bátyám legjobb barátja lenne..

Viszont félek, hogy milyen lesz a szex. 1 hónapja járunk még csak. Én kívánom meg ő is. Szerintetek mennyit várjak? Azért kérdem mert sokszor szigorúak a válaszaitok de igazak. Meg szerintetek fog.gátló, vagy óvszer?

2014. dec. 15. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Rajtatok múlik, személyeteken s egymás ismerettségén, gondolkodásmódján.

AM ovszer. FG méreg..

2014. dec. 15. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Gumiban csinálni olyan, mint nyuszit kesztyűben simogatni...

Jónak jó, de mégse az igazi...

Nem méreg a fogamzásgátló, anyum évtizedekig szedte semmi baja, épp és virul, és mensese is megvan a mai napig és 48 éves.

Na mind1, azt használtok amit szeretnétek, csak egy vélemény volt, várjatok annyit amennyit gondolsz, majd eljön az a pillanat mikor úgy érzed itt az ideje :)

2014. dec. 15. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:

attól, hogy azt mondja egy srác, hogy szűz nem biztos, hogy az!

ám felesleges várni...

gumi aztán tabletta ha komoly lesz a kapcsolat!

mindent bele!

2014. dec. 15. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
35%

Vakami gond van vele.

Ha így nez ki akkor nem vart volna 24 evet főleg nem egy hozza kepest kiscsajra aki a haverja húga..

2014. dec. 15. 16:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Biztosan szűz, érzem rajta, hogy tapasztalatlan. A bátyám meg jól ismeri évek óta, együtt járnak bulizni egy nőre sem nézett rá soha, és nem hazudik nekem a bátyám mivel én vagyok a mindene. Ha olyan lenne a fiú a bátyám meg sem engedné, hogy járjak vele :)

De ti mennyit várnátok?

2014. dec. 15. 16:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Nincs vele gond. Csak félénk. De oldódik a közelemben... Jaj de én nem ezt kérdeztem. Mindig az előítéletek -.-
2014. dec. 15. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ebből hamarosan kúrás lesz! :)
2014. dec. 18. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!