Szűz lányok, van közöttetek olyan aki már eldöntötte, hogy egy férfival akarja leélni az életét?
Én csak sajnálni tudom az ilyeneket, akik függöny mögött élik le az egész életüket.
Azért nem árt, ha megtapasztal az ember pár dolgot, mielőtt lekötelezi magát. És ez nem csak a férfiaknak jár.
(Nem. Nem azt mondtam, hogy ba$$zon mindenkivel, aki épp nem siet...)
Nekem megvan kivel fogom leélni az életem. Már nem tudnék mást elképzelni, csak a magányt nélküle.
Amúgy meg ha valaki úgy boldog hogy egész életében csak 1 valakivel feküdt le, az miért baj? Miért ez a sok kiélés?
Ha hozzám még egy srác hozzámérne, már nem lennék boldog. A sírás is bevett szokásom lehetne az után.
Szűz már nem vagyok. Szüzen nem gondolkodtam erről komolyan. De mivel megtaláltam azt, aki hozzám tartozik, így vele döntöttem el, hogy belehalnék ha mást kéne ölelnem naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!