Lányok! Van még közöttetek olyan, akinek szép szőrös puncija van? (Nem dzsungelre gondolok! )
Manapság már mindenki tarvágást végez?! Kíváncsi vagyok, hogy ki az aki még kivétel.
Kort is írjatok, ha lehet..
Én olyanra csinálom, ahogy a barátomnak a legjobban tetszik. Nekem csupaszon tetszik igazán, Ő azt mondta, neki teljesen mindegy, így csupaszra szoktam borotválni, de sokszor hagyom kicsit megnőni, mert borotválás után begyulladnak a szőrtüszők. Ha a szerelmem azt kérné, hagyjam mindig szőrösen, esetleg ha a "dzsungel" tetszene neki, akkor olyanra csinálnám. :)
20L
Ez a hulló szőrzet valami városi legenda lehet.
Csomó szőrös pun-cikát nyaltam már,de soha nem szedegettem szőrt a nyelvemről,vagy a fogam közül.
És igen.Majdnem mind gyantáztatja,ami egy idő múlva rém unalmas.
Meg kell nekik mondani,hogy most hagyja meg egy ideig.
Aztán ha elmúlt az újdonság varázsa,akkor jöhet megint kopaszon.
Nekem is szőrös. Bikinivonala legyantáztatom, a többit rövidre vágom. Barátomnak hál' istennek nincs vele gondja, szereti így is.
Az meg, hogy szedegetni kell a szőrszálakat baromság...
Egyébként sem a szőrös részt kell nyalni...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!