Léteznek 17-18 éves SZÉP szűz lányok?
Figyelt kérdés
Mert azt vettem észre, hogy aki ennyi idősen szűz, az nem kell a srácoknak. Ha valaki szép, az meg már nem szűz.2011. máj. 14. 17:21
2/19 anonim válasza:
Nem függ össze, én nem vagyok csúnya mégis későn veszítettem el.
3/19 anonim válasza:
szép lányok már ki is égnek 18 éves korukra
4/19 anonim válasza:
Talán egy másik bolygón létezhetnek, de ez még csak feltevés, nem bizonyitott!
5/19 anonim válasza:
Szerintem pedig léteznek. Nem jellemző, de van. Sokszor már csak azért is, mert a srácok nem nagyon közelítenek hozzájuk, gondolván, hogy esélytelenek, úgy is van párjuk.
6/19 anonim válasza:
nekem van ismerősöm, aki csak házasság után fogja elveszíteni. :D
7/19 anonim válasza:
én is 18L vagyok és szűz:) pedig nem vok csúnya:)csak egyszerüen nem volt még komoly kapcsolatom:) pedig pár jósrác is betalált de nemet montam:) mert nem szeretem a nagyarcú pasikat:):):) és nem szégyellem de nem vok rá non büszke:):)
8/19 anonim válasza:
Én is 18 éves vagyok és még szűz. Ennek az az oka, hogy nem volt még komoly kapcsolatom, csak úgy meg nem akarom elveszíteni. Pedig nem hiszem, hogy csúnya vagyok. Talán az az oka, hogy nem öltözködöm kihívóan, nem tom. 172 cm magas vagyok, 55 kg, félhosszú barna hajam és barna szemem van. Néha kiakadok, hogy az ismeretségi körömben csak én vagyok szűz, de azt mondják, hogy inkább legyek rá büszke, próbálok is, de sokszor rám jön, hogy már csinálnám...
9/19 anonim válasza:
Persze!
Sajnos ma már egyre kevesebb ilyen lány van...:(
10/19 anonim válasza:
én ilyen vagyok, de van barátom=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!